ENIGMA’nın çığır açan albümü “MCMXC a.D.”nin yayınlanmasının üzerinden 25 yıldan fazla zaman geçti. Başlıca bir müzik türünü tanımlayan bu albümü yapan Michael Cretu şimdi yeni bir albüm müzikseverlerin karşısına çıkıyor: “The Fall Of A Rebel Angel”

ENIGMA olarak bilinen müzikal proje, geçtiğimiz yüzyılın son çeyreğinin en başarılılarından biri olduğunu kanıtladı. Dünya çapında 70 milyondan fazla satan 7 albüm, 60 #1 numara albüm, 100’den fazla platin plak ödülünden sonra şimdi 2016’da Cretu, platin plak alan ilk albümünün dahice kurgulanmış ses dünyasını günümüze taşıyor.

Efsanevi ENIGMA projesinin 11 Kasım 2016’da çıkacak albümünün ön siparişini iTunes üzerinden hemen vermek için: http://apple.co/2aIlVsh 

Bu yeni albüm, yeni ve doygun bir hayat peşinde gerçekleşen sembolik bir gelişim ve değişim yolculuğunun epik hikayesini anlatıyor. Albümde Cretu; Grammy ve Echoward Ödüllü yazar Michael Kunze ile, müziğe eşlik eden ve albümün birden fazla dilde çıkacak özel versiyonunda bulunacak sözleri konusunda işbirliği yaptı.
ENIGMA’nın muhteşem dönüşünü kaçırmayın!
Editör: TE Bilisim