Emrah TARIM ve PIRIL HOTEL katkılarıyla gerçekleşecek gezi programı çerçevesinde DILAILA BEACH CLUB ÇEŞME'de cumartesi günü bir basın toplantısı düzenleyecek olan Eğilmez ilçeyi ziyaretinden dolayı da bir plaketle onurlandırılacak.

Erez Eğilmez’in "Aşk'a Veda" isimli tek şarkılık single çalışmasının daha çıkmadan internette rekora koşması bu tanıtımlara da ayrı bir güzellik katmakta.

"DOĞAYLA İÇ İÇE DİNLENCE VE EĞLENCE"
sloganıyla yola çıkan Çeşme’nin doğal yapısı bozulmadan Sepetçik Koyu Çiftlik Köy Çeşme/İZMİR de bulunan Dilaila Beach Club adeta bir doğa harikası olarak adlandırılıyor. Dilaila Beach in en büyük özelliği akşamüstü 18.00 ile 19.30 arası Türkiye’nin en batı sınırı ve sakız adası manzaralı bu doğa harikası olan mekânın üzerinde güneşin bir buçuk saat boyunca batarken tek renk turuncu olarak. gözükmesi.
Termal suları ve verdiği hizmet ve kalitesiyle birçok uluslararası ödüle sahip olan Pırıl Hotel’in sahilinde bulunan hem otel misafirlerinin hem de dışardan gelen konuklara hizmet verecek olan Dilaila Beach Club işletmecisi Emrah Tarim'in tabiriyle 2012 yazına damgasını vuracak. Yaz aylarında birçok ünlü sanatçı konserleri ve organizasyonuna ev sahipliği yapacak olan mekân gelen konukları basın ve medya kuruluşu mensuplarını da ağırlamaktan onur duyacak.
Erez Eğilmez’e ayrıca mekânın müzik direktörü ve ünlü DJ Ulaş Çetinkaya tarafından cumartesi günkü basın toplantısında bir müzik ziyafeti sunulacak.
2012 yazını yurdumuzun çeşitli yerlerini tek tek dolaşıp eşsiz güzelliklerini tanımak tanıtmak ve halkımızla bir arada olmanın mutluluğunu yaşayacağını belirten ünlü koreograf bu gezi öncesi de yine her zamanki gibi mutlu ve bir o kadarda heyecanlı olduğunu belirtti.
İnternette tıklanma rekorları kıran Erez Eğilmez'in 'Aşk'a Veda' single'ı büyük ilgi gördü. Geçen hafta Kaz Dağları'nda albümünü tanıtan Eğilmez, bu hafta da Çeşme'de fırtına gibi esecek.

Editör: TE Bilisim