''SÜRPRİZLERLE DOLU RADYO PROGRAMI FERHAT GÖÇER'İ MEST ETTİ'' ... 

Onur'un size 'Sosyete Sanatçısı' denmesinden hoşlanmıyormuş sunuz doğru mu sorusuna,"evet böyle kalıplaşmış tabirler hoşuma gitmiyor, bir ayrım yapılmasına karşıyım. Yapmış olduğumuz işleri herkes dinleyebilir.. Biz müziği ayrım yapmadan halk için yapıyoruz.. Güzel ve kaliteli işler her zaman yerini bulur..Çok şükür bununda karşılığını eksik olmasınlar halkımızın sevgisiyle alıyoruz" dedi ... 

Bu albümünün her anlamda diğer albümlerinden farklı olduğunu belirten Ferhat Göçer, ilk klibini ''Git'' isimli şarkıya çektiklerini, sırasıyla ''Sarıl Bana'' ve ''Kalbe Kiralık Aşklar'' isimli şarkılarına da klip geleceğinin müjdesini verirken,albümde beraber çalıştıkları ve başarılı işlere imza atan, Zeki Güner'in geleceğin Sezen Aksu'su olacağını belirtti ..

''Uzun yıllar unutamayacağım bir program oldu''

Çok keyifli geçen programda Onur'un yaptığı sürprizler programa damgasını vurdu. Onur, Ferhat Göçer'in son albüm fotoğraflarında da kullandığı ve üzerinde sanatçının resminin olduğu gitar şeklinde bir pasta yaptırarak, sanatçıya büyük bir sürpriz yaptı. Göçer, "Çok güzel düşünmüşsünüz, müthiş bir fikir bayıldım" diyerek, pastayı kesmeye kıyamadı.

Sürprizlerin birbirini kovaladığı programda Onur, uzun yıllar İzmit'te oturan Ferhat Göçer'e üzerinde isminin baş harflerinin yazdığı bir taksi plakası hediye etti. Sanatçı, "güzel bir sürpriz oldu ve de çok mutlu oldum .. hediyeyi evimin en güzel köşesinde saklayacağım, benimde artık bir taksi plakam var, şimdi ben bu plakayı alıp işe çıksam acaba anlarlar mı?' derken, Üsküdar'dan yayına bağlanan taksiciler, 'Ferhat Bey sizi severek dinliyoruz, plakanız hayırlı olsun sizi plakanızla birlikte Üsküdar'a bekliyoruz, aramıza karışırsınız kimse anlamaz' sözleri, sanatçıyı kahkahalara boğdu .. Sanatçı ayrıca "taksicileri çok önemsiyorum, zorlu koşullarda görev yapıyorlar, ALLAH hepsini kaza beladan korusun" derken, Onur'un Taksisi programıyla da başarılı işlere imza atan Onur Sakar ile birlikte taksicilerle yakın zamanda buluşma sözü verdi ..

İkilinin tenis muhabbeti dikkat çekerken, bu kadar sürprizin üzerine tenis tutkunu olan Göçer, "Onur artık her konuşman bir sürpriz, iyi ki gelmişim, bu kadar sürprizden sonra uzun yıllar unutamayacağım bir radyo programı oldu, yayına şu an Serena Williams'ı bağlarsan şaşırmam" diyerek, kahkahalara boğuldu .. Programın sonunda Onur, yayına hayvanlara karşı duyarlılığıyla tanınan sevgilisi Ömür Gedik ile gelen Göçer'e, içinde iki tane balığın bulunduğu bir akvaryum hediye etti.


Editör: TE Bilisim