Yusuf Hayaloğlu'nun gönüllere dokunan şiiri  'Veda Gecesi'ni besteleyen  Ferhat Güneyli'nin 2 yıl aradan sonra çıkarttığı single'ı, beSound Production etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini almaya başladı.

ALATURKA: 'BACK TO THE ROOTS'

MÜZİKTE ÖZE DÖNÜŞ

Yaptığı aranjelerle pek çok sanatçıyı zirveye taşıyan   ve bu yapıtlarla kendinden söz ettiren Cihan Sezer'in  düzenlemesini yaptığı  'Veda Gecesi'  şarkısı ile Güneyli, müzik listelerinde zirveyi zorlamaya hazırlanıyor. 

Hayaloğlu'nun şiirlerini yazdığı ve okuduğu ortamı hayal ederek şarkının aranjesini gerçekleştiren Sezer; 'Veda Gecesi'nin alaturka tarzını aranje ederken aşk, hüzün ve isyanı bir arada barındıran İstanbul'dan esinlendiğini ifade ediyor. 

Single çalışmasında başarılı şarkıcı Ferhat Güneyli'ye;  bağlama, ud ve cümbüşte Ali Yılmaz, gitarda Serhan Yadsıman, kemanda Hüseyin Kemancı, kanunda Emin Esen, basgitarda Cihan Sezer, perküsyonda Mehmet Akatay ve çelloda Selin Nardemir gibi usta müzisyenler eşlik etti.

FERHAT GÜNEYLİ KLİBİNİ ANTALYA'DA ÇEKTİ

Yarım kalan bir aşkı ve bundan geriye kalan iki yalnız kalbin hüzün ve mutluluk arasında geçen hikayesinin konu edildiği single çalışmasının klibi, doğası ve tarihi dokularıyla Akdeniz'in gözdesi olan Antalya'da çekildi. Sesiyle olduğu kadar oyunculuğuyla da göz dolduran Ferhat Güneyli'ye oyuncu Aleyna Baykal eşlik etti.

Ferhat Güneyli'ye klibinde güzel oyuncu Aleyna Baykal eşlik etti.

Yönetmenliğini Özlem Şen'in yaptığı bu özel single çalışmasının sanat yönetmeni Hasan Koca oldu. Set fotoğrafları ise  Ahmet Duran tarafından çekildi.

Editör: TE Bilisim