Fantezi müziğin sevilen ismi Ferman Toprak, yeni yılı ilk olarak Ataşehir'deki Silence İstanbul otelde verdiği konserle karşılarken; 2018'in ilk saatlerinde de Etiler clupteki programıyla yeni yıl coşkusunu sevenleriyle kutladı.
Yılbaşı gecesine Anadolu yakasında yer alan Silence otel konseriyle start veren başarılı şarkıcı, sahnede 2018 'e geri sayımı 5.5 aylık hamile olan eşi Hilal Toprak'la yaptı. Bebek bekleyen mutlu çift yeni yılın heyecanını sevenleriyle paylaşarak; "2018 dünyaya barış; huzur ,ülkemize birlik ve beraberlik ; hepimize sağlık,mutluluk, bereket getirsin" dedi.
2018'in ilk dakikalarında gecenin ikinci adresi için Avrupa yakasına geçen Ferman Toprak, Etiler clupte seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla yeni yıl coşkusunu mekanı dolduran sevenleriyle sabahın ilk ışıklarına kadar kutladı. Başarılı şarkıcı sahneden herkese mutlu yıllar dileklerinde bulunarak "Geceyi Anadolu'dan başlayarak; Avrupa yakasında tamamladık. Ne uzun sürdü.Tam bir sene vallahi" diyerek espri de yaptı.
Editör: TE Bilisim