TRT FM’de Pazartesi günleri 21:00-23:00 saatleri arasında Behzat Gerçeker ve Samsun Demir'in sunumuyla yayınlanan 'Enbeğenilen' programına bu hafta süperstar Ajda Pekkan konuk oldu.

Enbe orkestrasının tam kadro ve canlı olarak eşlik ettiği radyo programında, eski ve yeni şarkılarını seslendiren Ajda Pekkan, hayatı ve müzik kariyeri ile ilgili birçok bilinmeyen anısını paylaştı.

Hayat felsefesini annesinin öğüdü üzerine kurduğunu belirten Süperstar, "Hayat 1 gündür, o da bugündür. Değerini bilin" dedi.

Fecri Ebcioğlu'nun kardeşi Semiramis Pekkan'ı kendisine karşı kullandığı zamanlar oldugunu itiraf eden Pekkan, "Fecri Ebcioğlu ile aram bozulduğu için bana nispet olsun diye Semiramis'e 'Those were days' şarkısını yaptı ve çıkarttı. Semiramis'i çok kıskandım" şeklinde konuştu.

"FİKRET ŞENES HAYATIMI DEĞİŞTİRDİ"

Arayışa girdigi bir zamanda "Ahmet Çapa'nın kendisine annem de söz yazarı istersen bir tanış" demesiyle Fikret Şenes ile tanıştığını ve bu tanışma ile müzik kariyerinin değiştiğini ifade eden Pekkan, dillerden düşmeye unutulmaz şarkıların ünlü söz yazarı ile birlikte yaptıkları Paris ve Amerika seyahatlerinde ortaya çıktıgını anlattı. Pekkan, "O zamanlar söylerken şarkıların anlattıklarını bugünki kadar anlamamıyordum. Fikret Hanım bana 'Büyüyünce anlarsın' derdi. Şükrediyorum şimdi" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim