Türk Pop Müziği’nin güçlü sesi Funda Arar, ‘Sessiz Sinema’ adlı yeni albümünü ile 2 Mayıs Çarşamba günü tüm müzik marketlerdeki yerini alacak. Albümüne adını veren şarkının klibi için de kamera karşısına geçen Funda Arar, yeni albüm fotolarında ise sadeliği ön planda tuttu. Mehmet Turgut’un çektiği fotolarda beyaz elbisesiyle ve saç modeliyle 1930’lu yılların starlarını anımsatan Funda Arar ‘Her zaman sadelik benim tercihim oldu. Sahne biraz gösterişi seviyor, fakat ben onu yaparken bile abartıya kaçmamaya özen gösteriyorum’dedi.

Hareketli parçaların yanı sıra sanatçının hayranlarının kendisinden beklediği romantik şarkıların da yer alacağı albümde toplam 10 şarkı bulunduğunu belirten Funda Arar, yeni şarkılarını konserlerinde dinleyicileriyle paylaşacağı günü iple çekiyor.
Yaylı kayıtları Prag Senfoni Orkestrası tarafından yapılan albüme Türkiye’nin en önemli müzisyen ve söz yazarlarından Yıldız Tilbe, Günay Çoban, Seda Akay, Daniel Taşel, Saro Secikyan ve Niran Ünsal gibi isimler de destek veriyor.
Gazeteci-yazar Onur Baştürk’ün şarkısı ''Yazık'' ta Daniel Taşel, diğer bütün şarkıların düzenlemesinde, bir çok şarkıda da imzası bulunan Febyo Taşel yer alıyor.
 
Kürklü fotoğraflarıyla Funda Arar hayvanseverlerin tepkisini çekecek gibi...
Editör: TE Bilisim