Aslen müzisyen bir aileden gelen Grup Romantik`in babaları olan Sendur Güzelel ve Alaattin Coşkuner, yaklaşık 20 senedir İbrahim Tatlıses`in orkestrasında vazgeçilmez isimler olmuştur.

Alaattin Coşkuner ve Sendur Güzelel`in çocuklarından oluşan "Grup Romantik" önceki gün Şişli`de bulunan Magazin Gazetecileri Derneği'nin Lokali`nde ilk albümlerini tanıtımını gerçekleştirirken, albüm tanıtımına, arebesk müziğin dev isimlerinden Orhan Gencebay, Cengiz Kurtoğlu ve Hasan Yıldırım da katıldı. Albüm tanıtımı sırasında Orhan Gencebay, konser projesini ilk kez açıkladı. Sanat hayatı boyunca hiç konser vermeyen Gencebay, ilk kez bu yaz aylarında vereceği konserlerle sevenleriyle buluşmaya hazırlandığını belirtti.

"Yıllarca çok sayıda konser teklifleri geldi ve hiç birini kabul etmedim."

Orhan Gencebay basın mensupları ile yaptığı sohbette, "Yıllarca çok sayıda konser teklifleri geldi ve hiç birini kabul etmedim. Ama artık kendi kendime düşünüp "zamanı geldi" diye karar aldım. Bu yazdan ihtiberen aklıma yatan konser projelerini kabul ettim. Sanat hayatım boyunca hiç konser vermedim. Böyle bir çalışma içine girdiğim için çok heycanlıyım" dedi. 


Grup Romantik'in MGD Lokali'nde ki tanıtımında pastayı Orhan Gencebay kesti. Davete Cengiz Kurtoğlu, Hasan Yıldırım, Sendur Güzelel gibi ünlü isimler katıldı.



Editör: TE Bilisim