Yılın “Tarkan Zamanı”na sevenlerinin yoğun isteği üzerine Eylül ayında da devam eden Megastar, coşkulu bir konsere daha imza attı. Her yaştan seyircinin Açıkhava’yı doldurduğu gecede Tarkan, “10” albümünden yeni şarkılarının ve klasiklerinin yer aldığı repertuarıyla binlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Konserin ikinci bölümünde Megastar Tarkan, “Beni Çok Sev” şarkısına ithafen hazırlanan dev bir pankartla karşılaştı. Sahneden “Çeyrek asır önce çaldın kalbimizi, aldın uçurdun kanatlarınla. Bir de bu yetmezmiş gibi sen bu kalplerimize çok iyi geldin, ne de iyi ettin. Başımızın tacısın sen gönüllerimizi ilelebet fethettin." yazan pankartı okuyan Tarkan, tüm Açıkhava’nın hep bir ağızdan söylediği “Beni Çok Sev”i seslendirmeden önce kendisini dinlemeye gelen şarkının bestecisi Serkan İzzet Özdoğan’a teşekkür etti.

İstanbul Tarkan’a doymuyor

Tarkan, Atlantis Yapım ve Hitt Prodüksiyon organizasyonuyla gerçekleşecek konser serisi kapsamında 11,12,14,15 Eylül tarihlerinde de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sevenleri ile buluşacak.

Tarkan İstanbul da yine Açıkhava'yı doldurmayı başardı.

Editör: TE Bilisim