Radyolarda çalmaya başladığı ilk gün twitter’da da #YalnizliginCaresi başlığıyla en çok konuşulan konular arasına giren ve müzik listelerinde hızla yükselen albümün çıkış şarkısı “Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar”, Türkiye’nin dijital müzik platformu TTNET Müzik’te de şimdiden zirve ortağı oldu.


İlk klibin yönetmeni Gripin’in eski ve kurucu üyelerinden Evren Gülçığ

Yalnızlık, geçmişle hesaplaşma ve ayrılık temalarının ağırlıklı olarak kendini hissettirdiği albümün ilk video klibi, gripin’in kurucu üyelerindenreklamcı/yönetmen Evren Gülçığ tarafından, albümle aynı adı taşıyan “Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar” isimli şarkıya çekildi.


Yalnızlık temasının işlendiği klipte Gripin grubu üyeleri ilk kez ayrı ayrı kamera karşısına geçerek performans sergilediler. Devlet Opera ve Bale sanatçısı Göknur Küçüktürkmenoğlu’nun danslarıyla eşlik ettiği klip çekimlerinde eski günleri de yad eden grup üyelerinin setteki neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı.
Gripipin Grubu Yönetmen Evren Gülçığ ile birlikte
Beykoz’daki Akbaba köşkünde 15 saatte tamamlanan klibin sanat yönetmenliğini, grubun dikkat çeken yeni imajını da belirleyen Bora Batur üstlendi.35 kişilik ekip eşliğinde film kalitesinde gerçekleşen çekimlerin görüntü yönetmenliğini sinemanın usta isimlerinden Hakkı Yazıcı yaptı.

Klibin yönetmeni Evren Gülçığ, Gripin grubundan ayrılıp reklam alanındaki çalışmalarına devam etmeden önce beraber tekrar yorumladıkları “Dalgalandım da Duruldum” şarkısının da senaryosunu yazmış ve klibin yönetmenliğini üstlenmişti.
Editör: TE Bilisim