Şarkılarıyla milyonların kalbini fetheden Gülben Ergen geçtiğimiz günlerde çıkardığı yeni teklisi Esasen ile digital platformlarda ve müzik marketlerde yine ilk sıralarda yerini aldı. Söz ve müziği Soner Sarıkabadayı'ya ait olan Esasen'i hızlı ve slow versiyonlarıyla da dinleyiciye sunan Gülben Ergen, en çok satanlar single albümler arasında 3 haftadır 1 numarada!

İlk kez Soner Sarıkabadayı ile çalışan Gülben Ergen, geçtiğimiz günlerde Esasen’in slow versiyonunu dinleyicisine sundu. Sevenlerine bir sürpriz yaparak şarkının hızlı versiyonunu da dinleyicisi ile buluşturan Gülben Ergen şarkısı için "Aşkın en gerçek, en esas hikayesini bu şarkıda bulacaksınız'' yorumunda bulunuyor.

ŞARKSINII DJ'lere AÇTI!

“Esasen” şarkısının düzenlemesi için Taşkın Sabah'la çalışan Gülben Ergen, bir başka projesi ile de yine farklılığını konuşturdu. Türkiye'nin en önemli Dj'lerine şan kayıtlarına ulaşacakları bir platform kuran Gülben Ergen djlere şarkıların düzenlemelerini istedikleri gibi yapma imkanını sağladı.

Giden Günlerim Oldu, Kurşuni, Kalbine Koydum, Teşekkür Ederim, Arka Sokaklar, Sandık Lekesi, Yanlızlık gibi şarkılarıyla milyonların kalbini fetheden Gülben Ergen, bugünlerde konserlerine hızla devam ediyor. Yaz aylarını da konserler ile geçirecek olan Gülben Ergen yeni albümü için de stüdyo çalışmalarına başladı.
Editör: TE Bilisim