Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde önceki gece Gülşen rüzgarı esti.

Bangır Bagır albümüyle bu yıl rekor üstüne rekor kıran Gülşen Pera Event organizasyonuyla Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde muhteşem bir geceye imza attı.
Muhteşem konserine alkışlar eşliğinde  kırmızı işlemeli mini elbisesi ve diz üstü kırmızı çizmeleriyle  başlayan Gülşen, sadece bu konsere özel ve bir defa kullanılmak üzere hazırlanan barkovizyon gösterisi ile konserini açtı.

Ödüllü yönetmen Azra Deniz Okyay'ın yönettiği bu özel video klip gösterisi eşliğinde asansör ile sahneye çıkan Gülşen ilk olarak Dan Dan şarkısını seslendirdi.

Gülşen şarkının sonunda showunun bir parçası olan silahını bir daha almamak üzere yere bırakarak " benim silahım aşk sözlerim de kurşun oldu hep . Dilerim bütün dünyanın da artık en büyük silahı aşk ve sevgi  olur. Benim tek derdim sevgi ve bu kadar sevildiğim için dünyanın en şanslı insanıyım " dedi.

Dillerden düşmeyen tüm şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyleyen Gülşen bu yıla damgasını vuran Bangır Bangır şarkısını da yine özel bir show ile söyledi. 

Dünya çapında ödüllü grafik tasarım sanatçısı Pelin Kırca'nın hazırladığı etnik dokuların hakim olduğu görsel show  ile Harbiye'de unutulmaz bir renk ve ışık şöleni yaşandı.
Neredeyse tüm şarkılarını seslendirirken dans eden Gülşen, Sezen Aksu şarkılarından oluşan özel bir kolaj da hazırladı.

KAYAHAN'I UNUTMADI
"BİLİYORUM KAYAHAN ŞU AN SAHNEDE"
  
Biletlerin tamamen tükendiği konserin en duygu dolu anlarından biri ise Gülşen'in " onu anmadan olmazdı " dediği Büyük usta Kayahan'ın Emrin Olur şarkısını seslendirdiği sırada yaşandı.

Harbiye’nin hep bir ağızdan söylediği şarkı öncesi, barkovizyonda usta sanatçının görüntüleri ile birlikte hafızlardan hiç silinmeyen '' yolu sevgiden geçen herkesle birgün bir yerde buluşuruz. Sizi özledim '' sözleri tüm konser alanında yankılandı. Gülşen " Büyük ustanın şu an aramızda olduğunu biliyorum. Bizi görüyor hatta su an bu sahnede olduğunu hissediyorum. Dualarımız ve sevgilerimiz onunla olsun iyi ki onu bu albümde bu şarkıyı okumam için ikna etmişim. Benim için çok önemli. " dedi.

GECEYE ÖZEL 3 KOSTÜM
Gülşen , Bahar Kongel Fransez danışmanlığında Hakan Yıldırım tarafından konsere özel hazırlanan 3 kostüm giydi.Önce kırmızılar içinde aşkı, tutkuyu yansıtan ardından sarı, mavi ve kırmızı boncuklarla hazırlanan kostümüyle etnik dokunun bütünlüğüne vurgu yapan Gülşen son olarak altın rengi elbisesiyle sahnede kendisini izleyenleri adeta büyüledi.
Editör: TE Bilisim