Ramazan Bayramı’nın birinci günü Merit Park Hotel’de sahne alan Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici, konuklarına unutayacakları bir bayram coşkusu yaşattı.

Merit Park Hotel’in açık alanında özel olarak kurulan sahneye ilk olarak çıkan Hüsnü Şenlendirici, klarneti ile konuklarını mest etti. Hüsnü Şenlendirici’nin ardından sahneye “Telefonun Başında” isimli şarkısı ile çıkan Hakan Altun, “Herkesin bayramını kutluyorum, hayırlı bayramlar” diyerek konuklarını selamladı.

Repertuvarında eski albümünden şarkılara da yer veren Hakan Altun, konuklarının alkışları ve hep bir ağızdan eşliği ile geceye devam etti.”Söz verip de tutmayan insanlar dünyada en namert insanlardır’’ diyen Hakan Altun ‘’Hani Bekleyecektin” isimli şarkısı ile konuklarını hüzünlendirdi.

Yavaş parçaların ardından hareketli parçalarıyla konserine devam eden Hakan Altun, Ferdi Tayfur’dan “Bende özledim’şarkısını söylerken tüm izleyenler kendisine eşlik etti. Gece sonunda birlikte sahne alan Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirci, “İkinci Bahar” ve “Şimdi Uzaklardasın” isimli parçalarla konseri sonlandırdı.
Editör: TE Bilisim