Usta yorumcu HAKTAN uzun süren albüm hasretine son vererek "CANEVİ'MDEN" adını verdiği maxi single albümü ile müzik severler ile buluştu. Beş şarkıdan oluşan maxi single, yenilikçi, sıradışı düzenlemeleri ve birbirinden farklı Haktan yorumlarıyla duyguların sesi olmaya geldi.

Haktan ile eşi İlknur Canevi’nin birlikte besteledikleri "Hayat Dolu Çocuklardık" albümün çıkış şarkısı. "Umut" adlı şarkının söz ve müziği Cihan Sezer’e ait, "Kendi Kendime Ettim" ise Yekta Hakan Polat imzasını taşıyor.

Maxi-single albümü Haktan, Ogün Gözen ve Cihan Sezer ortaklığı ile kurulan Marka İstanbul Prodüksiyon etiketiyle piyasaya çıkacak.

Canlı enstrüman kayıtlarından oluşan albümü Cihan Sezer yönetti, kayıtlar Stüdyo Micro Macro, Stüdyo Volkan Öktem ve Stüdyo Müzik Evi'nde gerçekleşti. Şarkıların düzenlemeleri ve Mix'i Cihan Sezer, Mastering ise Analog Dimension tarafından Slovakya'da yapıldı.

"CANEVİ'MDEN" albümünün konseptine uygun tasarlanmış, yenilikçi kapak fotoğraflarını ASC Fotoğrafçılık Atakan Coşkun çekti, styling ise İlknur Canevi’ne ait.

HAKTAN, albüm kitapçığında albüme neden "CANEVİ'MDEN" ismini verdiğini: "Hepimizin hayatında unutamayacağı dönüm noktaları vardır. Kader ağlarını hepimiz için farklı örer ve bazen bizim yapabileceğimiz hiç bir şey yoktur...ve bazen en sevdiklerinizi özlemektir sınavınız. Bu albümü çok küçük yaşta ayrılmak zorunda kaldığım babama ithaf ediyorum.

Müziği ve yaşam tarzıyla bana ilham kaynağı olan canım babam AHMET CANEVİ; Bana müziği ilk aşılayan sendin. O zaman hayat dolu bir çocuktum. Senin gidişinle bir yanım hep eksik kaldı. Samimiyetin ve dürüstlüğün en büyük mirasın.. Seni özlem, sevgi, saygı ve rahmetle anıyorum." diyerek anlatıyor.
Editör: TE Bilisim