Geçen ay Etiler’de hizmete giren ve İstanbul’un eğlence hayatına renk getiren BVS Group’a ait Sahne İstanbul’da 600 konuğa program yapan Yener, sahnede 3 saat boyunca birbirinden güzel pop şarkılarını tek tek söyledi.

Hande Yener çıkış yaptığı günden bu güne kadar söylediği parçalardan oluşan repertuarıyla izleyenleri büyüledi.

Sahnede ekibiyle birlikte yaptığı karoografik şov ve dans gösterileriyle programını ışıklı, müzikli, rengarenk bir şova dönüştüren Hande Yener
Programına başlarken şöyle ‘Bu gece çok ama çok eğleneceğiz. Ben çok umutlu biriyim. Her şeyin iyi olmasını umut ederim’ dedi.

Konuşmasına devam eden ünlü sanatçı; ‘Herkes yerini değiştirsin. Ben çok sabırlı biriyim. O yüzden 5 dakika kadar bekleyeceğim. Sabırlıyım dedim ama limiti 5 dakika. Ondan sonra herkes artık ayağaaaa’ diye seslendi.


Hande Yener programının ilerleyen bölümlerinde ise sahneden şu mesajı verdi:

‘Aslında çok romantik olduğumu sanan biriyim ama olamıyorum. Sürekli fırlamalık yapıyorum. Benim gibi olmayıp çok duygusal olan insanlar da var. Ben aslında aşka aşığım’


Bir şarkısının sonunda hayranlarından birisinin, “Çok şıksınız” diye seslendiği ünlü yorumcu teşekkür etti. Giyim tarzı, aykırı kıyafetleriyle zaman zaman eleştirilere maruz kalan Hande Yener, ‘Kıyafetlerimi abartıyorum biraz belki ama Micheal Jackson da abartıyordu. Adam ne yapsa olay oldu. Bende içimden gelirse onu giyiyorum’ diye konuştu.

Hande Yener Sahne İstanbul'da sahne aldı! Ünlü şarkıcı sahnesinde 'Romantik olmak istiyorum ama olamıyorum' dedi.

Editör: TE Bilisim