Ilıca'da Çocuk Festivali Şenliği


Kortej ve yürüyüş eşliğinde başlayan şenliğe, çok sayıda çocuk ve velileri katıldı. Ilıca Belediye Başkanı Rafet Ünal'ın da katıldığı kortej yürüyüşü festival alanı olan Ilıca futbol sahasında start aldı. Festivale katılım oldukça yoğundu. Festivalin son günü ise İsmail YK rüzgarı esti.
İsmail YK konserini izlemek için Antalya il, ilçe ve beldelerinden binlerce insan Ilıca'ya geldi. İsmail YK'nın sahneye çıkmasıyla birlikte 10 dakika boyunca, havai fişek gösterisi yapıldı. İsmail YK sahnede çocuklarla dans edip şarkılar söyledi.
İsmail YK 'Evlenip çocuk sahibi olmak istiyorum' dedi.

Sahnede özellikle çocuklarla ilgilenen sanatçı çocukları çok sevdiğini söyleyip en kıza zamanda evlenmek istediğini belirtti. İsmail YK; çocuk sahibi olmak hayatımın en güzel günü olacağını söyledi . Sanatçıya genç kızlardan evlilik teklifleri gelince ünlü sanatçının yüzü kızardı ve utandığını söyledi.  İsmail YK Ilıca halkına söylediği eski ve yeni birbirinden güzel şarkılarla Ilıca halkını coşturdu. Ilıcalılara unutulmaz bir gece yaşatan İsmail YK'nın konserini Türkiye'nin ilk yüz nakli yapılan hastası Uğur Acar'da izledi.

İsmail YK, Türkiye'de ilk yüz nakli yapılan Uğur Acar ile birlikte şarkı söyledi

Acar; İsmail YK'nın çok sevdigi bir sanatçı oldugunu, Ilıca da konser haberini alır almaz hastaneden izin alıp YK konserini izlemeye geldiğini söyledi. Uğur Acar, İsmail YK ile sahnede kısada olsa beraber şarkı söylememin hazzını yaşadı.  

İsmail YK, Ilıca'da çocuklarla dans edip şarkı söyledi. 

Haber: Ali Osman Arlı
Editör: TE Bilisim