16 Ocak’ta Sony Music etiketiyle müzik marketlerde yerini alacak albümün habercisi “Bi’şey olsun”u geçtiğimiz aylarda yayımlayan ve listelere hızlı bir giriş yapan İrem Candar, albüm çıkışının hemen öncesinde de Gülşen Aybaba yönetmenliğinde çekilen, genç sanatçının kendini, aşkını ve çocukluğunu arayan bir kadını canlandırdığı albümün ikinci video klibi “Rüya”yı müzikseverlerin beğenisine sundu. 

Sanatçının pop, jazz ve rock altyapıları ile dinleyicilere geniş bir müzikal kalite sunduğu “Erik Ağacı” albümünde yer alan tüm şarkıların sözleri İrem Candar imzası taşırken, besteleri de aynı zamanda albümün prodüktörü de olan Gürsel Çelik ve İrem Candar tarafından yapıldı.

“Erik Ağacı” albümü, albüm dinleyicilerle buluşmadan önce Türkiye’nin en sevilen dizilerinden “Behzat Ç”de yayınlanan ve müzikseverler tarafından çok beğenilen “Yoldan Geçen Adam”, albümün habercisi ve ilk video klibi “Bi’şey Olsun”, jazz tınıları ile süslenmiş “Nazlı Jazz” ve albümün 2. video klip şarkısı “Rüya” gibi birbirinden güzel 9 şarkıdan oluşuyor.

Albümde yer alan şarkılar;
1 - Erik Ağacı (Söz: İrem Candar, Beste: İrem Candar & Gürsel Çelik)
2 - Yoldan Geçen Adam (Söz: İrem Candar, Beste: İrem Candar & Gürsel Çelik)
3 - Rüya (Söz: İrem Candar, Beste: İrem Candar & Gürsel Çelik)
4 - Kaledibi (Söz: İrem Candar, Beste: İrem Candar & Gürsel Çelik)
5 - Bi’şey Olsun (Söz: İrem Candar, Beste: İrem Candar & Gürsel Çelik)
6 - Bir Işık (Söz: İrem Candar, Beste: İrem Candar & Gürsel Çelik)
7 - Nazlı Jazz (Söz: İrem Candar, Beste: İrem Candar & Gürsel Çelik)
8 - Bu Gece Farklı (Söz: İrem Candar, Beste: İrem Candar & Gürsel Çelik)
9 - Dua (Söz: İrem Candar, Beste: İrem Candar & Gürsel Çelik)

Editör: TE Bilisim