Albümün ilk klibi olan "Seve Seve"de otoparkta araba parçalayan Işın Karaca, 2.klibinde ilk klibin devamını çekti. Otoparkta başlayan klip Işın Karaca’nın evine gelmesi ve duşun altında sevgilisiyle olan acı tatlı anılarını hatırladığı sahnelerle devam ediyor. Işın Karaca'ya ilk klibinde de rol alan Steve eşlik etti. Klibin çekimleri 1 günde yaklaşık 35 kişilik bir ekiple Riva’da bir villada tamamlandı.

3 yıl boyunca en çok satan albümler arasında bulunan "Arabesque I-II"den sonra, 1,5 yıl repertuar aşaması süren pop müzik şarkılardan oluşan çalışmanın prodüktörlüğünü Akın Büyükkaraca ve Işın Karaca birlikte yaptı. Güçlü vokali ve emsalsiz yorumu ile söylediği her şarkıya başka bir lezzet katan Işın Karaca yeni şarkıları için 3 farklı aranjör ile çalıştı.


Kuvvetli sahne performansı ile kemikleşmiş geniş bir dinleyici kitlesine sahip Işın Karaca, 5 yıl aranın ardından yeni pop müzik albümünde Elif Nun, Fettah Can, Bora Duran, Cansu Kurtçu, Sefa Chesmeberah, Selim Çaldıran gibi hem genç hem de usta besteci ve söz yazarlarının şarkılarını söyledi.

Ünlü müzik adamı Selim Çaldıran'ın oğlu Batuhan Çaldıran'da albümde yer alan "Vizyon" şarkısının remiksini hazırladı.
Editör: TE Bilisim