Makedonya'nın tarihi kenti Ohrit ve MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN okuduğu Manastır Askeri İdadisi'nin bulunduğu tarihi şehir olan BİTOLA(Manastır) şehrinde çekilen klip 18 saatlik çalışmanın sonunda tamamlandı Mtv'de klipleri yayınlanan ünlü Makedonya'lı yönetmen Aleksandar Jankulovski tarafından Ohrit Gölü ve sokaklarında çekilen klip renkli görüntüleri ile yaz coşkusunu yaşatıyor.

Klipte Makedonya'nın ünlü model ve oyuncularından MAYA NAUMOVA ve Alacakaranlık filmiyle kendini dünyaya tanıtmış olan güzel oyuncu Kristen Stewart'a benzerliğiyle dikkat çeken 15 yaşındaki genç model STEFANİJA MİTREVSKA eşlik etti.
Grubun iyisi MUSTAFA GÜNAYDIN kötüsü CENK KARAMAN, İTü konservatuarın hazırlık yıllarında bir araya geldi ve müzik zevklerinin örtüşmesiyle beraber çalışmaya başladılar. Mustafa, Yugoslav göçmeni bir aileden olduğu için; Balkan insanının enerjisi ve neşesiyle, müziklerini dinleyerek, söyleyerek müzik hayatına ilk adımlarını attı. Cenk, çocukluğundan itibaren batı müziğine fazlasıyla aşina olup, lise yıllarında hard rock dinleyerek gitar çaldı.

Grup İyi Kötü renkli bir klip çekti
Editör: TE Bilisim