Stüdyo Şenlendi

Uzun bir aradan sonra Nisan ayında çıkacak albümü için çalışmalara başlayan İzzet Yıldızhan için müzik dünyasının usta isimleri adeta seferber oldular.


Bir yandan eser seçimi devam ederken diğer bir yandan da albümde yer alacak eserlerin okumalarına başlayan İzzet Yıldızhan’a en büyük destek Selami Şahin, Hakan Altun ve Ceylan’dan geldi.

Yıldızhan’ı stüdyo çalışmalarında bir an olsun yalnız bırakmayan Selami Şahin, Hakan Altun ve Ceylan adeta kendi albümlerine hazırlık yapar gibi İzzet Yıldızhan’ın albüm hazırlığı ile yakından ilgileniyorlar.

Nisan ayında müzik marketlerde satışa çıkacak albüm için müzik dünyasının ünlü isimlerinin imzasını taşıyan eserlerden oluşan bir repertuar hazırlayan İzzet Yıldızhan “albüm yine bir iki bölümden oluşacak bir bölümü fantezi eserler diğer bölüm ise Halk Müziği eserlerinden oluşacak. Hem çok damar eserler var hem de çok eğlenceli. Sanırım bu albüm ile verdiğimiz arayı kapatacağız. İddialı olmayı seviyorum sezonun en iyi albümlerinden biri olacak” dedi.

Hakan Altun, İzzet Yıldızhan'ın çalışmalarıyla yakından ilgilendi.


Selami Şahin, Ceylan ve İzzet Yıldızhan finalde hep birlikte lahmacun keyfi yaptı.

Editör: TE Bilisim