JULIO IGLESIAS´IN YENİ ALBÜMÜ “1” ŞİMDİ MÜZİK MARKETLERDE!
 
            Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de her zaman en çok satan albümlere imza atan Julio Iglesias’ın unutulmaz 38 şarkısının yer aldığı “1” albümü şimdi Sony Music etiketiyle müzikseverlerle buluşuyor!
 
            Kariyeri boyunca farklı dillerdeki hit şarkıları ile dünyanın en başarılı müzisyenleri arasında yer alan yaşayan efsane Julio Iglesias, şimdi İngilizce ve İspanyolca şarkılarının yer aldığı iki CD’lik çok özel bir albümle müzik severlerle buluşuyor. 38 şarkının yer aldığı albümdeki şarkılar bu albüm için yeniden kaydedildi.
 
            “1” albümü Julio Iglesias’ın 40 yıla uzanan kariyerinin bir özet şeklinde. 4 yıldır bu albüm için çalışmalara devam eden Iglesias, herhangi bir compilation albümünden farklı olarak bu albümde “Yeni Iglesias Sesi”ni öne çıkararak, daha olgun bir sound’la kendi şarkılarını yeniden seslendiriyor.
 
            Julio Iglesias, “Bu albüm 44 yıldır beni özveri ve ilgiyle takip etmiş olan ve bugün de şarkı söylememe neden olan inanılmaz hayranlarıma adanmış bir albüm oldu. Onlar her zaman kariyerimin arkasındaki güç olacaklar…”  şeklinde anlatıyor albümünü.
 
            Albümdeki şarkıları dinlendiğinde fark dilecek en önemli detaylardan biri; Julio Iglesias’ın seneler içinde değişen sesi ve yeni aranjmanlar ile sevilen şarkılarına gelen farklı bir bakış açısı olacak.
Editör: TE Bilisim