Dünyaca ünlü pop yıldızı Justin Bieber'in üçüncü stüdyo albümü olan Believe, 19 Haziran'da tüm dünya ile aynı anda müzik marketlerdeki yerini alıyor. Avrupa Müzik & Universal Music markasıyla piyasaya çıkacak olan albüm 13 şarkıdan oluşuyor.

Albümün ilk single'ı olarak şimdiden tüm dünya müzik listelerinde birinci sıraya oturan "Boyfriend", sahip olduğu R&B, hiphop ve club müziği ritimleriyle her yaştan müzik severi dans ettirmeyi başardı. Şarkı aynı zamanda Youtube'da yayınlandıktan sadece 24 saat sonra 8 milyon izleyiciye ulaşarak inanılmaz bir başarı elde etti. Albümden yayınlanan ikinci single "As Long As You Love Me" oldu.

Popüler kültürün yeni ilahı olan Justin Bieber, Believe albümü için müzik dünyasının dev isimleriyle bir araya geldi. Albümün prodüktörlüğünü Britney Spears gibi isimlerle çalışan ünlü yetenek avcısı Scott Braun ve müzik dünyasının en sevilen isimlerinden biri olan Usher üstlendi. Albümde yer alan sürpriz konuk sanatçılar ise Ludacris, Nicki Minaj, Drake ve Big Sean.

Justin Bieber, 'Believe' albümüyle hayranlarını sevindirecek!
Editör: TE Bilisim