'Believe turnesi' kapsamında İstanbul Teknik Üniversitesi stadyumunda vereceği konser için özel uçağı ile İstanbul’a gelen dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, fiyaskoya neden oldu. Özel uçağından indikten sonra pasaport kontrole girmesi gereken ünlü yıldız, kontrolden korumaları eşliğinde kaçıp VİP aracına bindi. Bieber başta başkomiser olmak üzere havaalanında görevli polisleri peşinden koşturdu.

VIP ARAÇTA PASAPORT KONTROLÜ

Kontrol için arabasından inmemekte ısrar eden Bieber'ın yanı sıra korumaları da polislerle tartıştı. Pasaport kontrol başkomiseri ve memur ünlü yıldızı aracından indiremeyince, kontrol minibüsün ön tarafında bulunan perdenin yapıldı. Bu sırada Bieber’in korumaları şemsiye ile basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalıştı... Aynı anda Justin, hayranları da havalimanında ünlü sanatçıyı göremeyince ağlamaya ve bağırmaya başladılar.

MUTFAK KAPISINDAN OTELE GİRDİ

Daha sonra Four Seasons Otel'e giden ünlü sanatçıyı burada da hayranları otelin kapısında bekliyordu… Bieber’in özel korumaları da arkadan takip eden basın mensuplarına saldırıda bulununca ortalık savaş alanına döndü. Basın mensuplarını darp ederek araçlarına tekmeler savuran korumalar büyük arbedeye neden oldu. Olaylar sırasında araçtan inmeyen Bieber, yarım saatlik bekleyişin ardından onlarca koruma eşliğinde mutfak kapısından otele giriş yaptı.

KOSOVA'DA ÇAMAŞIRINA KADAR ARANMIŞTI

Bieber'ın araçtan indirilememesi, kontrolün minibüste yapılması şaşkınlık yarattı. Bieber geçen hafta Kosova konserinden havalimanında boxer'ı kalana kadar x-ray cihazından geçirilmişti.
Editör: TE Bilisim