Coca-Cola, 20 ülkeyle aynı anda Türkiye’de piyasaya sunduğu yeni buzlu çay markası FUSE TEA için, 5 Haziran Salı akşamı, Kenan Doğulu’nun performansıyla, Nef Bebeköy’de çok özel bir lansman partisi gerçekleştirdi.

Coca-Cola’nın, dünya genelinde 4 kıtada, 20 ülkede aynı anda sunduğu yeni buzlu çay markası FUSE TEA’nin Türkiye lansman partisi, sürprizlerle dolu bir geceyle gerçekleşti.

İstanbul’un, kapıları ilk kez bu özel gece için açılan yepyeni mekanı Nef Bebeköy’de gerçekleşen lansman partisinde FUSE TEA reklam filminde de oynayan Kenan Doğulu unplugged performansı ile sahne aldı. Geceye katılanların en sevilen Kenan Doğulu parçalarının akustik versiyonlarını canlı izleme olanağı bulduğu partide sahnede Kenan Doğulu’ya Ozan Doğulu eşlik etti. Gece, Suat Ateşdağlı’nın müzikleriyle devam etti.

Ünlü sanatçı Kenan Doğulu, Fuse Tea'nın lansman partisinde herkesi coşturdu.


Ceylan Çapa, Didem Soydan ve Ferhan İstanbullu’dan, 
özel FUSE TEA kokteylleri!

Farklılıkların birleşmesi, kaynaşması anlamına gelen füzyon kelimesinden alınan ilhamla yaratılan FUSE TEA için, Ceylan Çapa, Didem Soydan ve Ferhan İstanbullu, ünlü kokteyl uzmanı Ertan Engin’le bir araya gelerek özel kokteyller yarattı. Ceylan Çapa’nın FUSE TEA Karpuz ve ve tekila ile yarattığı KarFuse, Didem Soydan’ın FUSE TEA Mango-Ananas ve votka ile yarattığı TropikFuse, Ferhan İstanbullu’nun FUSE TEA Limon ve rom&votkalı karışımı Fusito, Ertan Engin’in FUSE TEA Şeftali ile yarattığı ve ŞeFuse adını verdiği dört farklı kokteyli, davet gecesi bara girip konuklar için özel olarak hazırladı. Kokteyllerinin formüllerini, partiye dek sır gibi saklayan ünlülerin, Fuse Tea’li özel kokteylleri, partide davetliler tarafından oldukça beğenildi.

Yakışıklı oyuncu Ali Sunal gecede rahatlığıyla dikkat çekti.

Aralarında Ali Sunal, Doğa Rutkay, Ceylan Çapa-Burak Özçivit, Begüm-Erdil Yaşaroğlu, İdil Fırat, Sinem Güven Ersönmez, Didem Soydan, Fırat Çelik, Zeynep Demirören, Pınar Aylin, Sinem Güven Ersönmez, Meltem-Ercan Kazaz, Aslı Ekşioğlu, Arzu-Cem Kaprol, Volkan Işık ve Eşi, Zeynep Tosun, Başak Dizer Fransez, Serfinaz-Sinan Altun, Handan-Mustafa Öney, Sibel-Ferruh Karakaşlı, Sibel Tüzün, İdil Unan, Elvan Tığlıoğlu, Nesligül Aksoy, Selmin Turgut, İpek Kefeli gibi cemiyet, moda, sanat, spor ve tasarım dünyasından birçok ünlü ismin olduğu konuklar, mekanın büyüsü ve Fuse Tea’li kokteyllerin lezzetiyle, gecenin geç saatlerine dek renkli ve eğlenceli dakikalar yaşadı…

Tolga Unvan-Galya Frayman Molinas-Sibel Ipek-Doruk Mit


Ozan - Kenan Doğulu kardeşler.



Coca-Cola Hakkında
 
Coca-Cola, portföyünde barındırdığı 500’e yakın içecek çeşidiyle dünyanın en büyük alkolsüz içecek şirketidir. Bugün dünyanın en değerli markası konumunda olan Coca-Cola’nın yanı sıra, Cola-Cola light, Fanta, Sprite, Coca-Cola zero, Vitamin Water, Powerade, Minute Maid ve Georgia Coffee de dahil olmak üzere her birinin değeri 1 milyar doları aşan 12 farklı markayı bünyesinde bulundurmaktadır. Gazlı içecekler, meyve suları ve meyveli içecekler, hazır içimlik çay ve kahve kategorilerinde lider olan Coca-Cola şirketi, 200’den fazla ülkede her gün yaklaşık 1.7 milyar bardak alkolsüz içeceği tüketicilerle buluşturmaktadır. Coca-Cola şirketi, faaliyet gösterdiği toplumların sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla, çevreyi ve doğal kaynakları korumanın yanı sıra hizmet verdiği ülkelerdeki ekonomik büyümeye katkı sağlamaya yönelik girişimlere odaklanmıştır. Balkanlar, Rusya, Kafkaslar, Orta Asya,Orta Doğu, Hindistan yarımadası ve Afrika kıtasında bulunan 90 ülkedeki faaliyetlerini İstanbul’daki Avrasya ve Afrika Grubu merkezinden yöneten Coca-Cola şirketi hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen www.thecoca-colacompany.com ve www.coca-colaturkiye.com adreslerini ziyaret ediniz.


Editör: TE Bilisim