RS FM’de Cumartesi ve Pazar günleri 19:00 – 21:00 saatleri arasında yayınlanan radyo programına katılan geçmişin usta yorumcularının anılarını aktardığı program bu kitapta derlendi. RS FM sponsorlugunda Zinde Yayınları tarafından yayınlanan ve Türkiye'nin son yıllarda en hızlı  2. Baskıyapan tek müzik kitabı olmak özelligine sahip olan "Müzigin Kilometre Taşları"nda engin bir müzik yolculugu var.

 

Müzik dünyasının ünlülerinin özel itiraflarının yer aldıgı kitapta usta yorumcu EDİP AKBAYRAM popçculara bugunlerin rehavetine kapılmamalarını ve sigortalarını yaptırmalarını söyledi ve kendisinin nasıl emekli oldugunu açıkladı.

 

Edip AKbayram Türkiye'de sanatçıların sosyal haklarını alamadıgı söylerken şarkıcılık yaptıgı dönemlerde daha müzige yeni başladıgı yıllarda kendi sigorta primlerini kendisi ödedigini açıkladı.

 

Popçulara: Sigortanızı Yaptırın ını 

 

"Müzigin K.M Taşları" adlı kitapta yer alan bilgiye göre EDİP AKBAYRAM Yıllar önce bana muhasebecim dedi ki "Ben sizin muhasebecinizim ayda bir gelip muhasene aylıgımı ödüyorsunuz. Gelin sizi yanımda işçi göstereyim sigorta priminizi yatırın" dedi. Hayat o kadar uzun ki biz de o zaman saçlar uzun, simsiyah. Bir bakıyorsunuz ki film başlıyor ve bitiyor. Ben şu anda on senelik emeliyim. 1.000 Lira para alıyorum.Hiç bir şeyim olmasa bin lira param vardır, on tane zeytin yiyecegime iki tane yerim. Ama bu benim sabit gelirim derim. Sigortam var, hastanem var, Türkiye'de bunlar çok önemli. Tüm genç popçu ve müzikle ugraşan arkadaşlarıma söylüyorum, ne yapın edin kendinizi sigorta ettirin.Hayat çabuk ediyor"  yorumunu yaparak popçulara çagrıda bulundu.

Michael Kuyucu'nun kitabı çıktı.

 

Editör: TE Bilisim