'Kedi gibi' adlı şarkısına klip çeken Burak Yılmaz hayvanat bahçesinde aslanın saldırısına uğradı!

Sanatçı Burak Yılmaz 2 kalp izi albümünün ‘Kedi gibi’ parçasına klip çekmek için önceden incelemeler yapmak için darıca hayvanat bahçesine gitti.


Yılmaz dünyanın en vahşi hayvanları arasında olan aslanları Kedi gibi klibin de oynatmak için aslanların kafesine girdi. Aslanlardan birisi sanatçı Burak Yılmaz’a saldırdı ve pençesiyle elinde yara açtı. Yılmaz, ‘Kendimi bildim bileli doğada var olan tüm hayvanları genel olarak severim. Fakat özellikle kedi, kedigiller ve köpekleri hep sevmişimdir.

‘2 kalp izi’ isimli albümüm de yer alan sözü ve bestesi bana ait 'Kedi Gibi' şarkısına klip çekmeyi şarkının sözlerini yazarken kurgulayarak yapmıştım. Klip üzerinde yapmış olduğum kurguda oldukça iddialı ve profesyonel olarak gerçekleştireceğim çekimin neticesinde senaryosuyla, görsel efektleriyle, oyuncularıyla, mekanları ile ve daha birçok zengin prodüksiyonuyla ses getireceğine inanıyorum. Geçmişten günümüze tüm sanatçıların yapmadığı veya cesaret edemediği, bakıcılarının, eğiticilerinin bile yaklaşmaya çekindiği ve de bir belgeselde dahi izlerken insanların ürperdiği doğanın en vahşi canlılarından biri olan gerçek aslanlarla 'kedi gibi' şarkısına klibi önümüzdeki günlerde çekeceğiz.
Burak Yılmaz'ın klip çekimi kanlı bitti 
Klib çekiminden önce bana alışsınlar diye darıca hayvanat bahçesine gittim önlemleri aldıktan sonra aslanın yanına kadar girdim. İlk başlarda sorun yoktu fakat sonra huysuzlandı ve saldırmaya başladı. Bakıcılar aslanı zor zapt ettiler. Elimde yara oluştu sadece ama bu klibi aslanlarla çekmeye kararlıyım.’’ dedi

Editör: TE Bilisim