Katıldıkları bir davette Kurt Seyit ile Şura’nın gözleri ilk kez birbirine değdiğinde başlayan büyük aşk, izleyicileri ilk bölümüyle etkisi altına aldı.
İşte o tweetler:
Gülben Ergen: Salı akşamları 20.00 ile 22.00 arası toplantı, görüşme, çekim başta olmak üzere, telefon, sms, whatsapp dahil görüşme kabul etmiyorum #kurtseyit Yüzün özlediğim her şeyden daha güzel. #kurtseyit
Nazlı Çelik: Kurt Seyit ve Şura'yı seyretmeye hazır mısınız? Hadi ekran başına. Star haber'den hemen sonra.
Atilla Taş: Kıvanç Tatlıtuğ'u Kurt seyid'in ilk bölümünde peştemal'le hamam'a soktular ya, işte reyting garantisi diye buna derim ben.
Serpil Çakmaklı: Kurt ve şura izlenmeye değer bir yapım.
Esin Övet: Üç aydır bir dans sahnesidir bitmedi #KurtSeyitveŞura
Onur Akay: Bülent Ersoy'un bir batıl inancı vardır ve salı günleri hiçbir iş yapmaz. Bende uygulamaya başlıyorum çünkü: #KurtSeyitveŞura
Nil Burak: Kurt Seyit Sura mükemmel. Mekanlar, kostüm, makyaj, aksesuarlar, renkler ve oyun gücü tek kelimeyle  harikulade. Kutlarım.
Kenan Erçetingöz: Kıvanç Tatlıtuğ, gerçekten Hollywood starları gibi olmuş. Brad Pitt'le yarışır. Bravo.
Helin Avşar: Bayıldım bu diziye çekimler harika. Takip edeceğim bir dizi buldum.
İpek Tuzcuoğlu: #KurtSeyitveSura müthiş güzel bir iş olmuş. Başta harika yönetmen Hilal Saral olmak üzere tüm ekibin yüreğine sağlık. Tebrikler.
Olcay Ünal Sert: Kıvanç Tatlıtuğ kendisini çok geliştirdi çok çalıştı ve şu an meyvesini yiyor... Bülent Ersoy klibinde oynatmadığı için pişmandır şimdi ;)
Funda Erkoç: Yapımcı kazanıyor oyuncu kazanıyor yazan kazanıyor bizim kaybımız sadece zaman! #KurtSeyitveSura
Seyhan Erdağ: #KurtSeyitveSura Madem gerçek bir aşkı izliyorum; gerçek Kurt Seyit ve Shura, nurlar içinde yatsınlar.
Editör: TE Bilisim