San Romeo’da en iyi besteci ödülünü alan, bir kuşaktan bir kuşağa besteleri ve 40 dilde yayımlanan romanları ile milyonların gönlüne taht kurmuş büyük sanat insanı Zülfü Livaneli’nin 50.Sanat yılı için 50 sanatçı bir araya gelerek 50 Livaneli bestesinden oluşan 3CD’lik büyük bir proje hazırladı.
1996 yılında UNESCO tarafından Büyükelçilikle onurlandırılan ustanın 50. Sanat Yılı için 50 eseri yeni düzenlemeleri ile 50 Sanatçı tarafından yeniden yorumlandı.

Bir kuşaktan bir kuşağa süregelen ölümsüz şarkılardan oluşan dev albüm üç kuşağın buluşması oldu. İda Müzik ve Seyhan Müzik tarafından hazırlanan ve bir yıldan fazla süren çalışmanın yapımcılığını Bülent Seyhan ve Fuat Seyhan, Proje Koordinatörlüğünü de Seyfi Yerlikaya üstlendi.

Eserleri ile Dünya’da birçok ödüle layık görülen Livaneli’nin 50.Sanat Yılı için hazırlanan dev proje şu ana kadar yapılanlar arasında en büyüğü olma özelliğini taşıyor.

8 Kasım’ da Zorlu Performans Gösteri ve Sanat Merkezinde Çaba Derneği tarafından hazırlanan şef Turhan Yükseler Orkestrası ile yapılacak Gala Gecesi’nin ardından albüm 10 Kasım günü müzik marketlerde ki yerini alıp dinleyicisi ile buluşacak.

SEZEN AKSU Günlerimiz FAZIL SAY & SERENAD BAĞCAN Yiğidm Aslanım Burda Yatıyor CANDAN ERÇETİN Merhaba SILA Belalım KENAN DOĞULU Özgürlük SELDA BAĞCAN Çırak Aranıyor FUNDA ARAR Zor Yıllar KARDEŞ TÜRKÜLER Leylim Ley YAŞAR Gün Olur TEOMAN İstanbul’u Dinliyorum YENİ TÜRKÜ Gözlerin LİNET Sevda Değil AYNUR Dağlara Küstüm Ali MERT FIRAT Güneş Topla Benim İçin MELİHAT GÜRSESÇok Uzak TUNA VELİBAŞOĞLU Bana Bir Şarkı Söyle ÖZGÜN Yalnız İnsan ÇOCUK KALBİM SENİ SÖYLER KOROSU Sevdalık Hayat ÖZLEM TANER Gökkuşağı Gönder Bana KUBAT Memik Oğlan ZUHAL OLCAYSevdalı Başım SUAVİ Saat 4 Yoksun AYNUR AYDIN Sürgün TEOMAN İstanbul’u Dinliyorum YONCA LODİ Sus Söyleme GECE YOLCULARI Böyledir Bizim Sevdamız NÜKHET DURU Bir Yelkenlim Olsaydı FERİDUN DÜZAĞAÇ Kardeşin Duymaz AHUZAR Nefesim Nefesine MEHMET ERDEM Mektup ŞEVVAL SAM Hoşçakal Kardeşim Deniz HALİL SEZAİ Asya – Afrika JEHAN BARBUR Bulut mu Olsam FIRAT TANIŞ İçimizden BiriERKAN OĞUR - İSMAİL HAKKI DEMİRCİOĞLU Eski Tüfek ONUR AKIN Atlı ATA DEMİRER Akdeniz GÖKSEL Karlı Kayın Ormanı HALUK LEVENT Kan Çiçekleri CENGİZ ÖZKAN Mayın HARUN TEKİN (MOR VE ÖTESİ) Yangın Yeri SEYFİ YERLİKAYA Duvarlar SEVCAN ORHAN Neylersin HÜSNÜ ARKAN Nurhak BULUTSUZLUK ÖZLEMİ Hoşgeldin Bebek CEYLAN ERTEM Kız Çocuğu SELÇUK BALCI Yalnızlık CİWAN HACOMerhaba BEKİR ÜNLÜATAER Sevdiceğim ROJİN Kuşların Vurulduğu Zaman HENNİNG SCHMİEDT - ULRİCH MAİSS Veda Film Müziği
Editör: TE Bilisim