Türk müziğin başarılı ismi Mabel Matiz önceki gün Kerki ve Solfej’in düzenlediği ‘Güz konserleri’ kapsamında, İzmir Kültürpark Açıkhava Tiytrosu’nda sevenleriyle buluştu. Sahne performansı ile herkesi kendine hayran bırakan ünlü sanatçı, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Sahnesine muhteşem bir görsel şovla başlayan Mabel Matiz, müzikseverleri ‘Maya’ albümünde yer alan ve son zamanlarda müzik listelerini alt üst eden ‘Sarmaşık’ şarkısı ile selamladı. Dönemin en farklı, başarılı projelerine imza atan ve Türk müziğine katkıda bulunan en önemli genç sanatçılar arasında gösterilen Mabel Matiz’in sahne coşkusu ise adeta parmak ısırttı. Şarkı aralarında zaman zaman sahneden müzikseverlerle sohbette den Mabel Matiz, ‘İzmir’de olmak gerçekten çok güzel bir duygu, bu gece bizleri burada yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ederiz. Bu arada ekibimin yarısından çoğu İzmirli, zannedersem bir tek eksiğim İzmirli bir manita... Artık kısmet diyelim.’’ sözleriyle müzikseverleri güldürdü. Her sahnesinde olduğu gibi yine iki ayrı kostüm ile sahneye çıkan başarılı sanatçı tarzıyla sevenlerinden tam not aldı.

Konserinin sonlarına doğru çoşkuyu arttırarak hareketli şarkılarıyla herkesi ayağa kalkmaya davet eden Mabel Matiz, bir ara sahneden inerek performansına seyircilerin arasında devam etti. Matiz seyirciler arasında yer alan ve kendisiyle fotoğraf çekinmek isteyen küçük bir hayranını kırmayarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Ünlü sanatçı konser finalini sevilen parçalarından ‘Ya Bu İşler Ne’ şarkısı ile yaparak alkışlar eşliğinde sahneden indi.

MABEL MATİZ BURSA'DA SEVENLERİYLE BULUŞACAK

Mabel Matiz Kerki ve Solfej düzenlediği 'Güz konserleri' kapsamında, 20 Ekim'de Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda sevenleriyle buluşacak.

Editör: TE Bilisim