Madonna 3 uçak ile İstanbul'a geldi!

Dünyaca ünlü yıldızın, konser malzeleri de 2 uçak ile İstanbul’a getirildi. 7 Haziran’da İstanbul Türk Telekom Arena’da konser verecek olan ünlü popstar, tam 4.5 milyon dolar kazanacak. Madonna’ya 300 kişilik büyük bir ekip eşlik edecek. Tüm kulisin krem rengi halı ile kaplanmasını isteyen Madonna’nın kulisteki bazı odalarda da 250 adet canlı çiçek bulunacak. Biletleri sadece 3 günde tükenen konseri, 40 ülkeden 50 bin kişi izleyecek.

Yoluna kırmızı halı serildi

19 yıl aradan sonra Türkiye'ye gelen dünyaca ünlü sanatçı, yarın Türk Telekom Arena'da konser verecek
Pop müziğin kraliçesi Amerikalı şarkıcı Madonna 19 yıl aradan sonra konser için çocukları ile beraber Türkiye'ye geldi. Dünya turnesi kapsamında özel bir uçakla dün akşam saat 20.20'de Atatürk Havalimanı'na inen Madonna'nın önüne kırmızı halı serildi. Uçaktan ekip üyesi ile el ele inen Madonna araçla kalacağı otele hareket etti. Madonna ile beraber çocukları ve çocuklarının dadıları da İstanbul'a geldi.
Madonna organizasyon şirketinden kuliste 250 çeşit çiçek ve küçük bir fitness salonu istedi. İstanbul konserinden 4.5 milyon dolar kazanacak olan Madonna'yı 50 özel güvenlik görevlisi konser öncesi ve sonrasında stat çevresinde koruyacak. Biletleri 3 günde tükenen yarınki konseri Türk Telekom Arena'da 40 ülkeden 50 bin kişi izleyecek.



Madonna sevgilisiyle el ele uçaktan indi.

(Sabah, Takvim)
Editör: TE Bilisim