Sözü ve müziği Adnan Varveren’e ait olan ve ilk olarak 1986 yılında Erkin Koray’ın yorumuyla dinlediğimiz “Aşkımız Bitecek” şarkısına “Hiç Konuşmadan” albümünde yepyeni bir yorum getiren Mehmet Erdem, hareketli şarkının video klibinde sürprizleriyle kamera karşısına geçti.

KLİP İÇİNDE KLİP!

Yönetmenliğini Emre Erdem ve Güray Varol’un birlikte üstlendiği çalışmanın görüntü yönetmenliğini Aytunç Akad yaptı. 20 kişilik bir teknik ekip ve kalabalık bir cast ile Film Sokağı Stüdyoları’nda çekilen video klibin çekimleri yaklaşık 15 saat sürdü.

Klipte; Mehmet Erdem ve orkestrasının yer aldığı “Aşkımız Bitecek” şarkısına beyaz bir fonda çekilen başka bir klip, barkovizyona yansıtıldı. Bu klip eşliğinde rengarenk insanlarla dolu bir arkadaş ortamında yapılan eğlenceli karaoke görüntülerinin ekranlara yansıtıldığı “Aşkımız Bitecek” klibinde, tamamı Mehmet Erdem’in yakın arkadaş çevresinin ve orkestrasının oluşturduğu yaklaşık 100 kişilik bir cast, klipte sanatçıya eşlik etti.

Mehmet Erdem’in de bu eğlenceli karaokeye katıldığı klipte; Mehmet Erdem’in oyuncu arkadaşları İrem Sak, Hasibe Eren ve “Acıyı Sevmek Olur Mu?” şarkısının söz yazarı ve bestecisi olan Cihan Güçlü gibi ünlü isimler de sevilen sanatçıyla birlikte kamera karşısına geçti.

Eğlenceli ritmi ve görüntüleriyle, yazın bu son günlerinde içimizi ısıtan “Aşkımız Bitecek” klibi, bugün tüm müzik kanallarında ve MehmetErdemVEVO YouTube kanalında yayına girdi.
Editör: TE Bilisim