Ünlü şarkıcı Murat Boz dün akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne aldı. Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında düzenlenen konseri 5 bine yakın müziksever izledi. Organizasyonunu Pera Event'in yaptığı konserde Murat Boz sevilen şarkılarını söyledi.
 

Murat Boz şarkılarıyla coşturdu 

Murat Boz, Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında verdiği muhteşem konserle sevenleriyle buluştu. Boz’u  Harbiye Açık Hava Sahnesi’ni hınca hınç dolduran yaklaşık 5000 kişi izledi. Organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği etkinlikte ilk kez Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alan Murat Boz’un sevenleri sanatçının şarkılarına hep bir ağızdan gece boyu eşlik ettiler. Konserde Murat Boz’u sevgilisi Aslı Enver ve yakın dostları yalnız bırakmadı.
Son albümü ‘Janti’ ile müzik listelerini alt üst eden  Murat Boz,  ilk kez sahne aldığı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda izleyenlere gece boyu sürprizlerle dolu muhteşem bir konser sundu. Konserin ilk yarısında dinleyenlere heyecanını ve mutluluğunu paylaşan sözlerle seslenen Murat Boz,  yakın dostu sevilen şarkıcı Soner Sarıkabadayı ile birlikte  “İki Medeni İnsan “ şarkısını söyledi.

MURAT BOZ’DAN MÜZİK ŞÖLENİ!
Sahne için özel olarak hazırlanan şovları,  görsel efektler ve enerjisi ile 120 dakika boyunca izleyenleri kendisine hayran bırakan Boz izleyicilere adeta müzik şöleni yaşattı. Repertuarına pop şarkıları dışında rock, türk sanat müziği ve türk halk müziğinden de parçalar ekleyen Boz sahnede,  Burak Özçivit ve Aslı Enver ile birlikte rol aldığı ’’Kardeşim Benim’’ filminde seslendirdiği  göbek havası poptpori şarkılarını da söyledi. Boz, bu potpori ve davul şov ile Tüm açıkhavayı adeta ayakta coşturdu.

ACUN ILICALI’YA ÖZEL TEŞEKKÜR
 Boz, sahnede seyircileri selamlarken kendisini izlemeye gelen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’ya da kariyerinde çok önemli bir yeri olduğunu vurgulayarak teşekkür etti. Dev bir koro halinde şarkılara eşlik eden seyirciler, danslarıyla da sanatçıyı yalnız bırakmadılar. Sahne bitiminden sonra alanı terk etmeyen hayranlarının ısrarı üzerine Murat Boz sahneye tekrardan geri dönerek ‘’Janti’’ şarkısını seslendirdi.

HARBİYE DE MURAT BOZ’DAN BALONLARLA MÜZİKAL MESAJLAR
Harbiye Açık Hava Sahnesinde dekor olarak kullanılan ve aynı zamanda yazar ve Murat Boz’un menajeri olan abi Ali Boz’un kaleminden çıkan müzik dolu cümlelerin yer aldığı balonlar da dikkatlerden kaçmadı.

Finalde seyircilerin üzerine düşen balonlarda yazan sözlerden bazıları;
Müzik huzuru dansa kaldırmaktır.
‘’İstanbul Eğlencesi’’ tam da böylesi.
Aşk varsa ’’Elveda Deme’’
Sevginiz bana ‘’Hayat Öpücüğü’’..

Murat Boz kostümleri ile de dikkat çekti. Boz’un Harbiye konseri için özel olarak tasarlanan kıyafetleri hayranları tarafından çok beğenildi. Boz beyaz renkte üzeri taşlarla işli İpek Ersoy tarafından hazırlanan sahne kıyafeti ile göz doldurdu.  
 

Murat Boz'u Harbiye de Beşbin'e yakın kişi izledi.

Sempatik şarkıcı Murat Boz hayranlarını coşturdu

Murat Boz genç kız hayranlarını şarkılarıyla coşturdu.

Editör: TE Bilisim