Murat Evgin, 14 şarkıdan oluşan yeni albümü “Kaderimsin” ile müzikseverlerlerin karşısında!
Murat Evgin ve Öykü Gürman’ın düet yaptığı, albümün isim ve ilk video klip şarkısı olan “Kaderimsin”in söz, müzik ve düzenlemesi Murat Evgin’e ait. 
“Kaderimsin” albümünü iTunes üzerinden satın almak için; http://apple.co/1MxFvGD

Murat Evgin “Kaderimsin” albümünde; “Ölümsüz”, “Yalan Yok Sevdim”, “Seni Sordum”, “Merhaba Yabancı”, “Mucizemsin”, “Buralardan Geçerken”, “Türkiye Çöl Olmasın” (TEMA Vakfı için bestelenmiştir.) “Bambaşka Bir Şehir”, “Alfabe” ve “Kaderimsin” isimli şarkıların söz ve müzikleriMurat Evgin’e ait.
“Yazık Oldu Bu Aşka”, “Bugün Evlenmişsin” isimli şarkıların sözleri Dr. Selma Çuhacı ve Murat Evgin’e, müzikleri Murat Evgin’e; “Günebakan” (TOÇEV için bestelenmiştir.)  isimli şarkının sözleri Dr. Selma Çuhacı’ya, müziği Murat Evgin’e ait. “Hayatı Yavaşlat” isimli şarkının sözleri Murat Evgin’e, müziğiMurat Evgin ve Eser Taşkıran’a ait. 
“Kaderimsin” albümündeki düzenlemelerde ise; Murat Evgin,  Eser Taşkıran ve Serdar Öztop imzası var.

Albümün ilk video klibi Murat Evgin’in yönetmenliğinde, Varol Şahin’in görüntü yönetmenliğinde Beykoz Kundura Fabrikası’nda “Kaderimsin” isimli şarkıya çekildi. Murat Evgin’e, şarkının video klibinde; Öykü Gürman, Altan Gördüm ve Akademi 35 Buçuk öğrencileri eşlik etti. 
“Kaderimsin” albümünde Murat Evgin’in styling’i Alexander Koko tarafından yapılırken, albüm fotoğrafları Baran Doğan tarafından çekildi.  

Erol Evgin Prodüksiyon yapımı olan “Kaderimsin” albümü EMI – Universal Müzik Türkiye etiketi ile tüm dijital platformlarda ve müzik marketlerde!

Murat Evgin’in son albümü “Kaderimsin”i dijital platformlar üzerinden dinlemek için:
Editör: TE Bilisim