Ogün Sanlısoy, Özlem Tekin ile düet yaptığı "Dayanamam" şarkısına klip çekti!

Ogün Sanlısoy’un 11 şarkıdan oluşan Pasaj Müzik etiketiyle Haziran ayında raflarda yerini alan 6. stüdyo albümü “AKUSTİK 2012”’in ilk video klibi “Dayanamam” şarkısına çekildi.

Söz ve bestesi Ogün Sanlısoy’a ait Özlem Tekin’le düet yaptığı şarkının klip yönetmenliğini, üç yıl sonra ilk defa klip çeken Mustafa Altıoklar üstlendi. Şile’de eski bir Rum köyünde çekilen klip, birbirine tutkuyla bağlı iki aşığın hikayesini anlatılıyor.

Bütün şarkı sözleri ve bestelerin Ogün Sanlısoy’a ait olduğu albümün müzik prodüktörlüğünü Volkan Başaran yaptı. Albümde Gündem yaylı grubu, Cengiz Ercümer (perküsyon) ve Çiğdem Erken (piyano) gibi usta müzisyenler konuk olarak yer aldı. Erekli Tunç stüdyosunda kaydedilen albümün miksleri Ankara’da Mars stüdyolarında Mehmet Uğur Memiş, masteringi ise Los Angeles’ta Dave Collins tarafından yapıldı.

Albümde aynı zamanda bir ilk var. Kartonette tüm şarkıların gitar akor şemaları bulunuyor. Ogün Sanlısoy tarafından bizzat hazırlanan bu özel çalışma sayesinde gitar çalmaya yeni başlayan genç müzisyenler şarkıları albümü alır almaz çalmaya başlayabilecek.

Ogün Sanlısoy
Editör: TE Bilisim