“Reset” adlı yeni şarkısını müzikseverle buluşturan ve hayatında değişiklik yapmak isteyenlere “değiştirmek istediğiniz her neyse, çekinmeyin ve onu resetleyin” diyen Mustafa Sandal, CRI TÜRK’te Michael Kuyucu’ya Eypio ile beraber gerçekleştirdiği şarkıyı anlattı. “Reset”in video klibinde sağlık sektörü çalışanlarını istemeden üzdüğünün farkına vardığı gün klipteki hemşire karakterini hemen klipte kaldırdığını söyleyen Mustafa Sandal “kendimi sansürledim” derken, eşinden boşanma sürecinde kendisi hakkında haberler yapan magazincilere hiç kırgın olmadığını söyledi.

Sağlık Sektörü Rahatsız Olunca Kendi Klibimi Sansürledim

Yeni şarkısının kibinin sağlık çalışanları rahatsız etmesinden dolayı çok büyük bir mutsuzluk duyduğunu söyleyen Mustafa Sandal, Michael Kuyucu’ya bunun farkın varır varmaz hemen klibini sansürlediğini söyledi: “Klibin içinde bir çok karakter var. Bizim yapay zekâmız da istediği karaktere girip çıkabiliyor. O esnada gözümüzden kaçtı. Aslında klipteki hemşire karakteri yanlış veya rahatsız edici bir şey de yapmıyor; fakat kıyafetinden, hal ve hareketlerinden ötürü hemşirelerimizi ve sağlık sektöründe çalışanları, gece gündüz demeden sağlığımız için çabalayan insanları sanırım biraz kırdık. Ben bu konuda çok hassasım. Bunun böyle olduğunu gördüğüm anda ekibime “Hemen bu görüntüleri karartıyoruz, bir şey yapıyoruz” dedim ve kedi klibini sansürledim. Çünkü ben bu yola çıkarken insanların hayatına güzel bir dokunuş yapma niyetiyle çıkıyorum, bir negatiflik çıksın değil niyetim. Eğer kötü bir şeye yol açıyorsa hemen müdahale ederim. “

Magazin Medyasına Kırılmadım

Michael Kuyucu’ya moralinin ve enerjisinin çok yüksek olduğunu söyleyen Mustafa Sandal, Michael Kuyucu’nun “boşanma sürecinde hakkında yazılanlar seni üzdü mü? Magazin basınına kırgınlığın var mı?” sorusuna ise çok ilginç bir benzetme yaparak yanıt verdi: “Boşanma sürecinde hakkımda haber yapan magazin medyasına hiç kırılmadım. Neden biliyormusunuz? Bir pilotun bazen türbülansa girdiğinde canı sıkılma lüksü var mı? Yok! Havada bir akım farklılığı oluyor, uçak sallanabiliyor ve yolcular rahatsız olabiliyor. Pilotun bundan dolayı pilotluğa küsme veya kızma gibi bir lüksü yok.”

Editör: TE Bilisim