ASKER GİBİ KIZIM
Son albümü Aşkı geçtiğimiz günlerde sahibi olduğu Of Aman Müzik'ten çıkaran Nalan, müzik piyasasında yorumculuğundan çok fiziğiyle gündeme gelenlere Bir insan sadece işiyle anılmalı diyerek cevap verdi.
Yıllardır müzik kariyerinde iz bırakan şarkılara imza atan Nalan yeni albümü Aşk'ta arabesk, pop, Türk Sanat Müziği gibi farklı tarzlardan şarkılarıyla sevenleriyle bir araya geliyor. Kendi şirketi Of Aman Müzik'ten çıkardığı albümü için 90lı yıllar havasında bir albüm oldu diyen Nalan, toplam 14 şarkıdan oluşan albümünde kendi bestelerinin yanı sıra Fatih Erkoç gibi değerli müzisyenlerden aldığı şarkılarla her zevke hitap eden bir çalışma yaptıklarını belirtiyor.

Bugüne kadar sadece profesyonel hayatında yaptığı işlerle gündeme gelen Nalan her zaman olduğu gibi bu kez de sadece şarkılarıyla gündeme gelmek istediğini de özellikle vurguluyor. Albüm çalışması için seksi fotoğraflara ihtiyaç duymadığını söyleyen Nalan tepkisini Mayolu çıkacağıma çatıdan atlarım daha iyi. Yaptığım işi mayoya indirgeyen zihniyeti de kınıyor ve nefret ediyorum. Bir insan sadece işiyle anılmalı. Oyuncu rolü gereği bunu yapabilir ama bir müzisyen bunu yapmazsa işini yapamayacağı gibi bir kanı oluşmaya başladı ve bu hiç hoş değil. Hiçbir şeyi tene bağlamamak lâzım cümleleriyle anlatıyor.
Editör: TE Bilisim