Nilüfer’in albümü “Yeniden, Yeni, Yine” çıkması ile birlikte yakaladığı büyük başarı ile dikkat çekiyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren iTunes’ta bir numara olan albüm, satış listelerinde de zirveye emin adımlarla ilerliyor.

Albümde yer alan her bir şarkının kendisi için özel anlam taşıdığını belirten Nilüfer, bir şarkı için ise ayrı bir paragraf açıyor. O parça ise sözlerini Fikret Şeneş’in yazdığı, müziği Mireille Mathieu’nun bestelediği “Memleketim”

“Memleketim” şarkısını 15 Temmuz darbe girişimi olaylarının ardından albüme aldığını ve bütün şehitlerimiz için seslendirdiğini belirten Nilüfer “Birlik ve beraberliğe her zamankinden çok ihtiyaç duyduğumuz günlerdi o günler, sosyal medyada bir olduğumuza dair paylaşımlar oluyordu ve ben de “İşte benim vatanım! Benim milletim! Bizi kimse yıkamaz” sözleri ile tarihe geçen, milletimizin birlik olduğu 4 fotoğrafın paylaşımını yapmıştım. O an “Memleketim” i mırıldanmaya başladığımı fark ettim ve hazırladığım proje albümüm “Yeniden, Yeni, Yine” de kesinlikle yer alması gerektiğine karar verdim. Bu şarkı hem bütün şehitlerimizi andığımız, hem de vazgeçemediğimiz bir marşımız gibi benim için” dedi.
Editör: TE Bilisim