Türk pop müziğinin efsane sesi Nilüfer, merakla beklenen 45. sanat yılına özel albümü “Yeniden, Yeni, Yine” nin çıkış tarihini Instagram hesabından paylaştığı video ile duyurdu. Sanatçının, 16 Aralık Cuma günü tüm müzik marketlerde ve dijital platformlarda yerini alacağını belirttiği albüm kapağı büyük ilgi gördü.

Pop müziğinin unutulmaz şarkılarına benzersiz yorumuyla yeniden hayat veren Nilüfer'in paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı. ''İçim içime sığmıyor demiştim. Aradan geçen onca yıldan sonra hissettiklerimi, heyecanımı kelimelerle anlatmam çok zor. Sadece şunu söyleyebilirim. Şükrediyorum'' diyen sanatçının paylaşımına hayranları ise: ‘’Sabırsızlıkla bekliyoruz. Çok özledik.’’ diyerek karşılık verdi.

Müzik dünyasında da büyük heyecan yaratan sanatçının 24. albümünde, Unut, Yazık, İstanbul, Seni Kimler Aldı, Sevdam Ağlıyor, Hoşgör Sen, Ağlama Anne, Gönül Yareler İçinde, Memleketim, Ellerimde Çiçekler, Seninle Olmak Var Ya, Yalnızlığa Hüküm Giydim gibi unutulmaz şarkılar yer alıyor. DMC etiketiyle çıkacak olan ve aranjörlüğünü Volga Tamöz’ün yaptığı albüm, müzik marketlerin yanı sıra dijital platformlarda da satışa sunulacak.

Nilüfer yeni albümü 'Yeniden, Yeni, Yine' ile hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.
Editör: TE Bilisim