Müzik dünyasının iki dev ismi Nükhet Duru ve Timur Selçuk şubat ayında başlayan turne programını muhteşem geçen İstanbul konseriyle taçlandırdıktan sonra yoğun sahne programlarına tüm hızıyla devam ediyorlar. 7 Mayıs Denizli, 9 Mayıs üçüncü kez İzmir ve 23 Mayıs’ta da Bostancı Gösteri Merkezi’nde dinleyicileriyle kucaklaşacak olan duayen ikili, her konser için büyük bir titizlik ve özenle sahneye hazırlanıyorlar.

Her sahne öncesi yine ilk kez çıkıyormuş gibi heyecanlanan Nükhet Duru ‘Timur Selçuk’la yeniden müzik ve dinleti yapmaya karar verdiğimizde herşeyi göze aldım. Uzun süredir yüksek sanat’a olan ilgisizlik bizi ürkütmedi diyemem. Çünkü yaptığımız pop müzik değil, kalbe dokunan ve bazen de gülümseten, büyük şairlerin şiirlerini müzikle sunumu olunca ve genel geçer beğeniyi göz önüne alınca risk kaçınılmazdı’ diyor.
Her gittikleri şehre tekrar tekrar çağırılan ve biletleri günler öncesinden tükenen konserler veren Duru ve Selçuk, ‘Seyircimize şükran doluyuz. Konserimize tekrar gelenlerin olduğunu bilmek her sahnede bize yeni birşeyler katma sorumluluğu da getiriryor’ diyorlar. Timur Selçuk’un kızı Mercan Selçuk’un konser sırasında sergileridği modern mevlevi dansı gösterinin en sevlen bölümleri arasında yer alıyor.
Kuyruklu Piyanoda Timur Selçuk, bas gitarda Hami Barutçu perküsyonda Müşfik Galip Uzun, klavyede Osman İşmen, kanunda Günay Çelik, Keman/Mandolin’de Özcan Yılmaz, davulda Orhan Topçuoğlu ve vokalde Nükhet Duru’nun yer aldığı akustik dinleti yıl boyunca Türkiye’nin çeşitli salonlarında müzik dinleyicileriyle buluşmaya devam edecek.

7 MAYIS ÇARŞAMBA / DENİZLİ -EGS PARK
9 MAYIS CUMA İZMİR- BOSTANCI AÇIKHAVA TİYATROSU
23 MAYIS CUMA İSTANBUL-BOSTANCI GÖSTERİ MERKEZİ
Editör: TE Bilisim