Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç, önceki gün Forum İstanbul’da sevenleriyle buluştu. Sevilen şarkılarını 5000 kişi ile birlikte söyleyen Oğuzhan Koç ‘ Buradaki atmosfer harika gelen herkese binlerce kez teşekkür ederim.’ Dedi.

Sevgililer gününde start alan ‘Sevgilim Senin İçin’ projesi kapsamında sevgilisine şarkı söyleyen 1100 kişi arasında yapılan yarışmanın juri değerlendirmesini yaptı.

1100 çiftin birbirlerine söyledikleri şarkıları değerlendiren ünlü şarkıcı sosyal medya da en çok beğeni alan Ahsen İl’in şarkısını birinci olarak açıkladı. ‘Yaklaşık bir haftadır şarkıları değerlendirdiği söyleyen Yakışıklı popçu, Sevgililer günü haftasında juri olmanın keyfi büyükmüş.’ dedi.

Aktivite kapsamında basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Koç, single müjdesini de verdi. Mart ayında çıkarmayı planladığı şarkısı için heyecanlı olduğunu belirtti.

Gülben Ergen ile yaptığı Düet ile hafızalara kazınan şarkıları için, düet teklifi çok alıyorum ama şuan düet yapmayı planlamıyorum Gülben Hanım ile yaptığımız düet çok başarılı oldu bir süre solo olarak şarkılarımı seslendireceğim.’ dedi.

Sevgililer gününde romantik bir sosyal medya paylaşımı yaptığını ve özünde de ilişkisinde romantik biri olduğunu vurguladı.
Editör: TE Bilisim