Ünlü Bestekar Onno Tunç ölümünün 20. yılında Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde anıldı.
İzzet Öz’ün sunduğu geceye Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Ermeni Patrik Genel Vekili Başpiskoposu Aram Ateşyan ve ruhani liderlerin yanı sıra salonu tıka basa dolduran Onno Tunç hayranları katıldı.

Gecede sahneye çıkan Bülent Ortaçgil , Asu Maralman, Şelale Şehnaz Sam, Ahmet Selçuk İlkan, Aysun-Ali Kocatepe, Alex ve Feriköy Surp Vartanants Korosu ; Onno Tunç’un eserlerini seslendirerek anılarını paylaştılar.

Alex ve Feriköy Surp Vartanants Korosu ; Onno Tunç’un eserlerini seslendirdi

Bülent Ortaçgil gecede Onno Tunç şarkıları seslendirdi.
Coşku ve özlemin doruğa çıktığı, yoğun ilginin yaşandığı gecede Bakırköylü ve İstanbullu sanatseverler müziğe doyarken, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şunları söyledi: ‘‘Gecede emeği geçenlere teşekkür ediyorum, ümit ediyorum ki Onno Tunç’un aziz hatırasına yakışır bir gece olmuştur.’’
Şair Ahmet Selçuk İlkan gecede duygusal bir konuşma yaptı.
Gecede konuşma yapan Ermeni Patrik Genel Vekili Başpiskoposu Aram Ateşyan, “Atatürk’ün sanata ve sanatçıya verdiği önemi dile getirerek, Ermeni cemaati bu ülkede var oldukça sanatçılarda eksik olmayacaktır” dedi.
SEZEN AKSU YOKTU
Onno Tunç’un bir dönem büyük aşk yaşadığı iddia edilen Sezen Aksu ise 15-16 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek konserleri nedeniyle geceye katılamadı.

Onno Tunç'un 20. ölüm yıldönümüne Asu Maralman, Ali Kocatepe, İzzet Öz gibi ünlü isimler katıldılar.

Bakırköy Belediye Başkanı Kerimoğlu, Alex, Aysun- Ali Kocatepe ve Asu Maralman'a plaket takdim etti.

Editör: TE Bilisim