Ozan Doğulu Sevgilileri coşturdu

Kanyon ziyaretçileri, 14 Şubat’ta Sevgililer Günü’nü Ozan Doğulu’nun muhteşem performansı ile kutladı. Doğulu, bu güne özel hazırladığı aşk şarkılarından oluşan repertuarı ile Kanyon’u dolduran hayranlarına müzik ve dans dolu bir Sevgililer Günü yaşattı.

Ozan Doğulu’nun sergilediği muhteşem performansa 7’den 70’e her yaştan dinleyicileri eşlik etti. Ozan Doğulu, şarkıları ile eğlenen genç ruhlu bir beyefendiyi sahneye davet edip, kalabalığı birlikte coşturdu. Daha sonra da minik bir hayranıyla sahnede dans show yaptı.


Performansına yazın çok konuşulan hit parçası ’’Dağılmak İstiyorum’’ ile başlayan Doğulu, ”Havada Aşk Kokusu Var”, ”Aşkistan” gibi aşk şarkılarıyla herkesi kendine hayran bıraktı.

Yerli ve yabancı hitlere yer verdiği DJ performansında Kanyon’u dolduran hayranlarına unutulmaz bir gece armağan etti.


14 Şubat Sevgililer Günü’nde eşini yalnız bırakmayan Ece Doğulu da Ozan Doğulu’nun çaldığı şarkılara eşlik etti. Merve-Moris Kohen, Serhan Aloğlu da bu özel günde yakın arkadaşları Ozan Doğulu’nun yanındaydı.

Her Kilit Bir Kalbe Dokundu
Ozan Doğulu’nun performansı öncesi son kilidi takması ile finali yapılan ”Aşkınızın Kilit Noktası” projesi kapsamında Kanyon, Toplum Gönüllüleri Vakfı’na asılan her kilit için bağışta bulundu. 3 hafta süren ”Aşkınızın Kilit Noktası Kanyon” projesinde ”Dev Kalpler”e toplamda 2841 kilit asıldı.
Editör: TE Bilisim