Özlem Ağırman Ekim ayı sonunda çıkaracağı albümünde “Sitemsiz Şarkılar” söyleyecek. 2013 yılında yayınladığı Hayat Veren Nağmeler Albümü ile Türk Sanat Müziğinde yeni bir ses yeni bir soluk olan Özlem Ağırman bu kez de yeni tarzı ve yepyeni şarkıları ile sevenlerin, severek ayrılanların, aşk acısı çekenlerin sesi olacak.
 
RUNLTD  Etiketi ile piyasaya çıkacak “Sitemsiz Şarkılar” albümünde  söz ve bestesi  albümün aynı zamanda müzikal prodüktörlüğünü de üstlenen Ender Gündüzlü’ye ait 6 aşk şarkısı bulunmakta. Bu şarkılardan bir tanesinin sözleri ise ünlü gazeteci Hakkı Yalçına ait. Sitemsiz Şarkılar albümünün tüm düzenlemeleri ise Can Sanıbenli tarafından yapıldı ..
 
İLK KLİP "HAYAT" İÇİN ÇEKİLDİ.

Albümün ilk klibi Profabrika tarafından “HAYAT” şarkısına çekildi . Klip yönetmeni Öykü Onur Tanyel..Albüm fotoğraflarını ise ilk albümde olduğu gibi Zeynel Abidin Ağgül çekti.
Özlem Ağırman yeni albümü için şunları söylüyor :
"Bu albüm için şarkıları seçerken belki de en özen gösterdiğim konu hiçbir şarkımın içerisinde sitem olmamasıydı. Benim için sitem, hayatın içerisindeki yaşanmışlığa karşı sanki bir pişmanlıkla bakma manasına geliyor; bu nedenle şarkıların içeriğinde de bundan hep uzak durdum. Tattığım her duygu, geçirdiğim ilişkiler, yürüdüğüm yollar ve en önemlisi yaşadığım bu hayatın tamamından mutluluk duyan bir kadınım.
Ve biliyorum ki aslında bugüne kadar ki tüm olumlu ve olumsuz deneyimler beni ben yapan tem el taşlar. Ve aslında geçmişe söyleyeceğim kötü bir söz bugün karşımda vücut bulmuş bir şekilde önümde duracak.
Ben tek bir şeye inandım o da mutluluk. Sonucu ne olursa olsun mutlu olmadığım hiçbir yerde bulunmadım, söylemekten keyif almayacağım tek bir cümleyi bile insanlara söylemedim.
Bugün yaptığım albümle ilgili Türk sanat müziğinden, pop-alaturka bir tarza neden geçiş yaptığımı sorduklarında vereceğim cevapta tam da bu konuyla ilintili. bu kez de böyle bir şey yapmak, bu tarz bir müzik okumak istedim ve mutlu olacağımı hissettim. Bir de en önemlisi cesaret sanırım.
Farklı bir müzik türünü icra etme ve farklı bir ekiple çalışıp bana uzak yolları kendime daha yakın kılma arzusu da denilebilir buna. Çünkü ben müziği ve şarkı söylemeyi seviyorum.
Yaşadığım sürece deneyeceğim, yaşadığım sürece yürüyeceğim; düşüp kalkacağım, gülüp ağlayacağım, ama bildiğim tek bir gerçek varsa o da şu; hep şarkı söyleyeceğim, öldüğüm gün ne zaferi ne de yenilgiyi tatmayan ruhların arasında olmayacağım. Hayatın bana sunduğu olanaklar dahilinde ben de hayata katmaya devam edeceğim.
Elimden geldiğince..
Nefesim yettiğince..
Editör: TE Bilisim