Pitbull, 13 bin kişiye söyledi

Dans müziğinin fenomeni milyonların sevgilisi Pitbull uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir konser ile İstanbullu hayranlarının karşına çıktı.
“Give Me Everything Tonight”, “Let İt Rain Over Me”, “İnternational Love”, “Suavemente”, “On The Floor” gibi hitlerini Küçükçiftlik Park’ı hıncahınç dolduran 13 bin kişi ile seslendiren sanatçı, müzikseverlerden tam not aldı. Çift platinyum ödüllü “I Know You Want Me”, Bilboard listelerinde aylarca bir numarada kalan “Hotel Room Service” gibi hitlerinin yanı sıra, Usher, Enrique Iglesias, Jennifer Lopez, Shakira, Chris Brown, Marc Anthony gibi sanatçılarla gerçekleştirdiği featuring şarkılarla da tüm dünyada dans müziğinin en önemli ismi haline gelen Pitbull konseri öncesinda Metro FM DJ’leri, DJ Kaan, Emrah İş, Mert Hakan ve seksi şarkıcı Piny Fox sahne aldı. Yeni dönem dans müziğinde öne çıkan ve ülkemizde büyük bir hayran kitlesine sahip olan “Snow White” ve “Times Is Up” şarkıları ile Billboard dünya müzik listelerinde Top 10’a giren Piny Fox, sahne şovu ile büyük beğeni topladı.

“İSTANBUL’DA OLMAKTAN MUTLUYUM”

Pitbull, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İstanbul’a 2010’da daha küçük çaplı bir club şovu için geldiğini aktaran Pitbull, burada olmaktan mutlu olduğunu söyledi. Jay Z ve Shakira ile yeni şarkı yapacağını ifade eden Pitbull, şarkıları üretirken içinden geleni dışa dökmeyi, eğlenmeyi sevdiğini dile getirdi. Pitbull, bunun da şarkılarına ve hayatına yansıdığını söyledi.

“Dünyayı yönettiğimi iddia etmiyorum, ben sadece kendi gezegenimi yarattım” diyen Pitbull, Olmeca Golden Nights kapsamında İstanbul Küçükçiftlik Park’ta verdiği konser ile adından uzun süre bahsettirecek.
Editör: TE Bilisim