Kısa bir süre önce müzisyen olan babası Emin Kaya’yı kaybeden pop müziğin genç ismi Uğur Kaya 12 kardeşine bakabilmek için gece gündüz çalışıyor.

Bir televizyon kanalında düzenlenen şarkı yarışmasında adını duyuran pop müziğin  genç yeteneği Uğur Kaya farklı yorumu ve sahne performansıyla kısa sürede gençlerin sevgilisi oldu.  Uğur Kaya yine yıllar önce küçük yaşta katıldığı bir şarkı yarışmasında sempatik tavırlarıyla televizyon seyircisinin gözdesi olmuştu. Müzisyen bir ailen çocuğu olan genç sanatçının istikrarı müzik dünyası tarafından takdirle karşılanıyor. Kendisi gibi müzisyen olan kızkardeşi Hatice Kaya ile birlikte düet yaptığı “Taksim sokakları” adlı şarkı ise müzikseverler tarafınan tam not aldı.
Müslüm Gürses, İbrahim Tatlıses gibi birçok ünlü isime yıllarca kavalıyla eşilk eden usta müzisyen baba Emin Kaya’nın kısa bir süre önce vefat etmesi üzerine 12 kardeşi ve annesi ile baş başa kalan ve onlara bakabilmek için elinden geleni yaptığını ifade eden genç popçu “Yüreğimle, yorumumla ve bileğimin gücüyle en güzel yere geleceğim” diyerek iddialı olduğunu söylüyor.
Özellikle üniversiteli gençlerin büyük ilgisini gören Uğur Kaya, yaptığı birbirinden güzel bestelerle de müzik dünyasının otoriteleri tarafından dikkat çekiyor.
Editör: TE Bilisim