Reyhan Cansu, ‘Burası Türkiye’ isimli single çalışması ile sosyal medyada paylaşım rekorları kırarken, şarkısının klibi ise kısa sürede 500 binden fazla kişi tarafından izlenerek rekora koşuyor.

Güzel ve başarılı şarkıcı Reyhan Cansu'nun, ByBurak Production etiketiyle yayınlanan ‘Burası Türkiye’ isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te yayınlandı.

Tıklanma rekoru kıran şarkının sözlerinde, müziğinde ve düzenlemesinde Burak Öksüzoğlu imzası yer alırken, klibin yönetmen koltuğunda ise Ahmet Cantekin oturuyor. Ünlü şarkıcının single çalışması sosyal medyada paylaşım rekorları kırarken, şarkısının klibi ise kısa sürede 500 binden fazla kişi tarafından izlenerek rekora imza attı.

Reyhan Cansu Kimdir?

9 yaşında bale eğitimi ile sanat yolculuğu başlayan güzel şarkıcı Reyhan Cansu, 11 yaşına geldiğinde Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı yetenek sınavlarını kazandı ve eğitim aldı. Dönemin önemli hocalarından Türk müziği derleri de alan Reyhan Cansu, albüm çalışmaları ile müzik piyasasında büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. Ayrıca, sosyal sorumluluk projelerine yaptığı katkılardan dolayı basında ve medyada adı sıkça ünlü şarkıcı, çok sayıda ödüle layık görüldü

Editör: TE Bilisim