Efsane sanatçı yoğun bakımda

Türk Pop Müziği'nin önemli isimlerinden Romalı Perihan İstanbul'da hastaneye kaldırıldı.

Ünlü sanatçı Asu Maralman, sosyal medya da yaptığı açıklamada, "Sevgili Romalı Perihan, Bağcılar İlkim hastanesinde yoğun bakımdaymış Allah şifasını versin ve bir an evvel aramızda olsun inşallah." yazarak duyurdu.
Romalı Perihan, yönetmen Federico Fellini ile.


Türkiye’de bir çok neslin yakından tanıdığı Türkiye’nin yetenekli isimlerinden Romalı Perihan adıyla tanınan Perihan Benli yoğun bakıma kaldırıldı. Asu Maralman’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sonucunda durumunun ağır olduğu öğrenilen Romalı Perihan şu an Bağcılar İklim Hastahanesi’nde yatıyor.

Ses sanatçısı Onur Akay, Romalı Perihan için dua istedi

Onur Akay da Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda takipçilerinden Benli için dua isterken, sanatçının durumunun çok ağır olduğunu belirtti. Roma doğumlu olan Romalı Perihan, Yılmaz Güney filmlerinde rol almasının yanı sıra ressamlık, mankenlik ve köşe yazarlığı gibi işleri de yaptı.

Emel Sayın Romalı Perihan'a güzel sesini dinlemek için mikrofunu verirken. Efsane sanatçılar İzzet Günay, Kartal Tibet, Engin Çağlar, Adnan Şenses, Emel Sayın, Ayhan Işık, Romalı Perihan ve Sadri Alışık aynı karede.
Perihan Benli’nin Romalı olarak anılmasının sebebi ise Zeki Müren’in kendisine taktığı lakaptan geliyor.

Editör: TE Bilisim