“Sarı çiçek” albümüyle güzel bir çıkış yakalayan fantezi müziğin sevilen ismi Sadegül Sayın, söz ve yorumu kendisine ait olan “Yüreğimden Vurdun” adlı şarkısına çektiği kliple büyük ilgi görüyor.
 
Klip, şarkıcı Sadegül Sayın’ın yakın aile dostu olan ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun köşkünde çekildi. Kral TV başta olmak üzere birçok müzik kanalında yayınlanan klip şimdiden tıklanma rekoru kıracağa benziyor.
 
Bir süre önce hayatını kaybeden müzik dünyasının duayen ismi Suat Sayın'dan aldığı müzik eğitimi sonrası adından söz ettiren genç sanatçı bu üçüncü albümü “Sarı Çiçek” in müzikseverler tarafından büyük bir ilgi görmesinden dolayı çok mutlu olduğunu söylemeden edemiyor.
 
Sayın "Rahmetli Suat Sayın beyefendinin teşvikiyle müzik hayatına merhaba dedim. Beni hem müzik dünyasına kazandırdı hem de soyadını bana hediye etti. Onun soyadını yaşatmak adına elimden geleni yapacağım. Bu yeni albümümde ayrıca bana büyük emeği geçen Elenor müzik şirketinin sahibi Muhteşem Candan'a ve oğlu Kaan Candan'a şükran borçluyum. " diyerek memnuniyetini dile getiriyor.
 
Müzik dünyasında sayısız birçok ünlü isme albüm hazırlayan Elenor müzik şirketinin sahibi Muhteşem Candan ise "Sadegül hanımın bu yeni albümü gerçekten kısa sürede adından söz ettirmeyi başardı. Hanımefendi kişiliği ve müzik sevgisi Sadegül Sayın'ı  daha iyi yerlere getirecektir" diyor.
Editör: TE Bilisim