"Damat" şarkısına uluslararası anlamlı ödül...

28 Haziran – 01 Temmuz 2012 tarihinde Intercontinental Century City, California Los Angeles'da Türk iş dünyasının önde gelen isimleri Amerika'daki meslektaşlarıyla deneyimlerini paylaşmak üzere bir araya geliyor. Hollywood'un ünlü aktörlerinden Bill Cosby, Jim Carrey, Michael Jordan, Robin Williams gibi ünlü isimlerin de davet edildiği 2012 Dünya Kalite Zirvesi; iş, sanat, siyaset dünyasından önemli isimlere de ev sahipliği yapacak.

World Consumer Academy bu amaçla Intercontinental Century City,'de, Türkiye’nin önde gelen sanayici ve iş adamlarının, bilgi, birikim ve deneyimlerini aktarmasına fırsat veren etkinlikleri ile, devlet ve özel sektör temsilcilerinin yanı sıra STK’lar ve bürokrasinin de katılımcılar arasında bulunacağı Dünya Kalite Konferansını gerçekleştiriyor.

Türkiye’nin yanı sıra tüm dünya’dan da iş ve siyaset dünyasının geniş katılımıyla gerçekleşecek olan konferanslarda, talepler ve beklentiler üzerine yapılan araştırmalar sonucu tesbit edilen ihtiyaçların giderilmesi için işbirliği imkanları aranacak ve düzenlenen sempozyumlarla konusunda uzman kişilerin düşüncelerine başvurulacaktır.
Editör: TE Bilisim