Seda Sayan, müzikteki uzun süren sessizliğini büyük bir sürprizle bozuyor. Grek müziğin prensi olarak anılan popüler şarkıcı Cefi ile ortak bir projeye imza atan Seda Sayan, yeni şarkılarıyla hem Türkiye’yi hem Yunanistan’ı sallayacak. 
 

Sahne ve televizyon dünyasının tartışmasız en iyi ismi Seda Sayan müzikteki uzun süren sessizliğini Grek Müziğin Prensi Cefi ile düet yaptığı yeni projesi         “ Seviyorum / Σαγαπω “ ile bozdu. 

Ünlü iletişimci Özgür Aras ‘ın bir araya getirdiği ve prodüktörlüğünü yaptığı Seda Sayan ve Cefi’ nin “ Seviyorum / Σαγαπω “  ismini taşıyan albümde yer alan üç şarkının hem Türkçe hem de Yunanca versiyonları bulunuyor. 


Altyapı çalışmaları hem Türkiye’de hem Yunanistan’da yapılan ve tamamı orijinal Yunanca şarkıların müziklerinden oluşan albümdeki şarkıların Türkçe sözleri  Murat Güneş, Aşkın Tuna, Gürkan Özpeker imzası taşırken düzenlemelerde ise Alper Atakan, Göksun Çavdar isimleri göze çarpıyor. 

Projeleri için Tamer Yılmaz’ın objektifine poz veren Seda Sayan ve Cefi, sosyal medyada çarpıcı fotoğraflarıyla en az albümleri kadar kendinden söz ettirdi.   

Yılın Aşk Şarkısı “Mücevher”

Seda Sayan ve Cefi’nin “ Seviyorum / Σαγαπω “ projesinde; sözleri Murat Güneş bestesi Takis Soukas düzenlemesi ise Göksun Çavdar’a  ait "Mücevher" unutulmaz aşk şarkıları arasına girmeye şimdiden aday. Şarkı için “bu yılın düğün şarkısı belli oldu” diyen Seda Sayanve Cefi  “Mücevher” e gelen yorumlardan çok mutlu olduklarını belirtiyorlar.

Yunanistan'dan teklif yağmaya başladı!

İkili olarak önümüzdeki günlerde beraber sahne programı da yapmaya başlayacak olan Seda Sayan & Cefi Türkiye’den olduğu kadar Yunanistan’dan da sahne teklifi almaya başladı. 

Seda Sayan & Cefi ; DMC etiketiyle müzikseverlerle buluşan “ Seviyorum / Σαγαπω “ projeleri için önümüzdeki günlerde klip çekimi için kamera karşısına geçecek.

Editör: TE Bilisim